Sandwich til madpakken

Sandwiches er en nem måde at gøre madpakken både appetitvækkende og nærende på. Du kan sætte dit eget præg på frokosten ved at fylde sandwichen med dit favoritfyld og dine yndlingsgrøntsager – og det tager ikke mange minutter at bikse madpakken sammen. Mangler du inspiration, har vi samlet en masse lækre opskrifter på sandwiches til madpakken og et par gode tips her.

Opskrifter på sandwiches

Fra enkel til elegant: Sandwich-opskrifter til ethvert humør

En sandwich er ikke bare en sandwich. Du kan lave helt enkle versioner som en klassisk club sandwich med kylling og bacon. Hvis du har fået pulled chicken dagen forinden, er det oplagt at skifte kyllingeskiverne ud med resterne fra aftensmaden.

Har du appetit på en sandwich med mere elegance og anderledes smage, kan du give dig i kast med en sandwich med røget mørbrad og grillet artiskok. Du kan også gøre noget ekstra ud af sandwichen ved at bage dit eget sandwichbrød. Med få justeringer kan du tage din sandwich fra enkel til elegant.

Få endnu mere madpakkeinspiration

 

Find dit favoritfyld til sandwichen

Er du til saftige skiver af kylling, cremet leverpostej, røget mørbrad eller noget helt fjerde? Uanset hvilke præferencer du har, finder du masser af idéer til sandwichfyld blandt vores pålægsklassikere. Tykke skiver og mere smag er vores ekspertise, så du er sikret et måltid med kvalitet og velsmag.

Er en sandwich sund?

Sund kost handler først og fremmest om variation. En sandwich sammensat af fuldkornsbrød, pålæg og grøntsager er et måltid med masser af næring – både proteiner, kostfibre, vitaminer og mineraler. Med den rette variation af ingredienser, er sandwichen med andre ord ikke kun en lækker madpakkeløsning, den er også en vej til næring og mæthed.

Få opskrifter på wraps og pita

Kan man smøre sandwich dagen før?

Du kan sagtens lave sandwichen færdig dagen før, du skal spise den. Sørg blot for at lægge den på køl, indtil den skal i tasken, så holder den sig frisk. Et godt tip er først at tilføje vådt fyld som for eksempel agurk på selve dagen. Ellers kan væsken trænge ned i brødet og gøre sandwichen våd, hvilket gør spiseoplevelsen dårligere.

Du kan også pakke alle elementerne til sandwichen i forskellige bøtter, så du kan bygge en helt frisk sandwich lige til spisetid.

Prøv en bagel med kylling og hummus

Andre gode idéer til madpakken

Sandwiches er én af flere veje til at gøre madpakken mere spændende. Vi har delt vores madpakkeunivers op i forskellige kategorier, så du hurtigt kan få overblik over de muligheder, madpakkeopskrifterne åbner op for: