
Kyllingesandwich med karrydressing
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
KARRYDRESSING- 2 tsk. karrypulver
- 1 dl creme fraiche
- 0,5 dl mayonnaise
- 2 æg
- 2 spsk. kapers
- 6 cornichoner
- 2 spsk. purløg
- 1 tsk. citronsaft
- Salt og peber
- 8 blade hovedsalat
- 4 sandwichbrød
- ½ agurk
- 16 skiver Tulip Pålækker Sandwich Kylling Classic
Sådan tilbereder du retten
Sådan laver du kyllingesandwich:
- Kog æggene i ca. 9 minutter, så de bliver hårdkogte.
- Skær æg, purløg og cornichoner i små stykker.
- Rør karry, creme fraiche, mayonnaise, purløg, æg, kapers, cornichoner og purløg sammen.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Smør sandwichbrødet med karrydressingen.
- Skyl salaten, og placér den og kyllingepålægget på underbollen.
- Læg overbollen ovenpå.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Du kan nemt tilføje mere grønt som agurk, løg, avocado og tomat til kyllingesandwichen. Prøv også Tulips færdigstegte bacon for at give kyllingesandwichen et salt og knasende element.
Nemme sandwich til madpakken
Sandwich mætter godt og kan nemt varieres, så du ikke går død i den samme opskrift. Gør madpakken til noget, du ser frem til med en lækker kyllingesandwich og små snacks som gnavegrønt, frugtstænger og kiks.