Kyllingesandwich med karrydressing
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
Kyllingesandwich- 2 tsk. Tulip Pålækker Sandwich Kylling Classic
- 8 blade hovedsalat
- 4 dl sandwichbrød
- 2 ½ agurk
- 2 tsk. karrypulver
- 1 dl creme fraiche
- ½ dl mayonnaise
- 2 æg
- 2 spsk. kapers
- 6 cornichoner
- 2 spsk. purløg
- 1 tsk. citronsaft
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Kog æggene i ca. 9 minutter, så de bliver hårdkogte.
- Skær æg, purløg og cornichoner i små stykker.
- Rør karry, creme fraiche, mayonnaise, purløg, æg, kapers, cornichoner og purløg sammen.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Smør sandwichbrødet med den hjemmelavede karrydressing.
- Skyl salaten, og placér den og kyllingepålægget på den nederste skive.
- Læg en skive sandwichbrød ovenpå.
- Velbekomme!
Tips
Pift din kyllingesandwich op med mere fyld
Hvis du gerne vil give din kyllingesandwich et ekstra grønt touch, kan du fylde den med agurk, løg, avocado og tomat. Du kan også tilføre sandwichen ekstra smag og knasende konsistens med sprød bacon.
Slå genvej med Tulips færdigstegte bacon
Sandwichen er en verden af muligheder
Sandwiches er en alsidig spise, som kan laves på et væld af forskellige måder. Kyllingesandwich med hjemmelavet karrydressing er blot én af mange kombinationer, og du har rig mulighed for at prøve forskellige slags fyld og pålæg af.