Kyllingesandwich med karrydressing

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingesandwich med karrydressing

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KARRYDRESSING
  • 2 tsk. karrypulver
  • 1 dl creme fraiche
  • 0,5 dl mayonnaise
  • 2 æg
  • 2 spsk. kapers
  • 6 cornichoner
  • 2 spsk. purløg
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
KYLLINGESANDWICH Print opskrift

Kyllingesandwich med karrydressing

Lav en lækker kyllingesandwich med mild og cremet karrydressing til frokost eller madpakken. Kyllingesandwichen kan både laves i et sprødt flute, grovboller eller som en rugbrødssandwich.

Med Tulip Pålækker Sandwich Kylling er det nemt at lave sandwichen i en travl hverdag. Pålægget er lavet af ferske kyllingebryster, der ligger i saltlage et døgn, inden det bliver kogt. Til sidst bliver kyllingekødet stegt mørt og saftigt og skåret ud i tykke pålægsskiver.

Vælg mellem tre varianter: Klassisk, med tomat og timian eller med bacon.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan laver du kyllingesandwich:

  • Kog æggene i ca. 9 minutter, så de bliver hårdkogte.
  • Skær æg, purløg og cornichoner i små stykker.
  • Rør karry, creme fraiche, mayonnaise, purløg, æg, kapers, cornichoner og purløg sammen.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Smør sandwichbrødet med karrydressingen.
  • Skyl salaten, og placér den og kyllingepålægget på underbollen.
  • Læg overbollen ovenpå.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Du kan nemt tilføje mere grønt som agurk, løg, avocado og tomat til kyllingesandwichen. Prøv også Tulips færdigstegte bacon for at give kyllingesandwichen et salt og knasende element.

Nemme sandwich til madpakken

Sandwich mætter godt og kan nemt varieres, så du ikke går død i den samme opskrift. Gør madpakken til noget, du ser frem til med en lækker kyllingesandwich og små snacks som gnavegrønt, frugtstænger og kiks.

 Få 30+ idéer til sandwich til madpakken