Tulip logo

Danmarks ældste brand

Tulip blev i 1909 registreret som det første brand i Danmark. I dag - mere end 100 år senere - inspirerer vi stadig mennesker i mere end 120 lande verden over til at mødes omkring middagsbordet. Og de fleste synes nok, at man aldrig går fejl af god kvalitet og smag, men godt selskab er faktisk en af de allervigtigste ingredienser i et måltid. Derfor siger vi; “Den vigtigste ingrediens ved bordet er dig.”

Med Tulip er du altid sikker på et godt måltid, uanset om vi blot er en lille del på din tallerken eller udgør næsten hele dit måltid. Du kender sikkert de fleste af vores produkter, for hvem har ikke nydt en skive sprødstegt Tulip Bacon eller to...eller tre...eller.... Og uanset om det er grillvejr eller bare er nemmere at starte ovnen, så har Tulip Slow Cooked altid noget lækkert at byde på, hvis du altså er til super mørt og saftigt kød.

Når ulvetimen sætter ind med rumlende maver og utålmodige småfolk eller hungrende teenagere, så er Tulip Frikadeller din redning - og så smager de faktisk næsten, som havde du lavet dem selv.

Frokosten er et helt kapitel for sig, men vælger du Tulip Pålækker Pålæg, Leverpostej og Pålægssalater, så er der noget for enhver smag og det er faktisk også godt til et nemt og lækkert aftensmåltid.

 


Tulip produceres af Danish Crown

 

Vi er en del af en større familie, nemlig Danish Crown. Her leverer vi vores produkter til mere end 120 lande verden over og fra foden af de højeste bjerge til de dybeste regnskove sælges Danish Crowns produkter. Vi sikrer nærende og velsmagende måltider selv i de yderste af verdens afkroge.

 

Læs mere om Danish Crown Foods her