Bagel med kamsteg, sesambagte gulerødder og BBQ-sauceMed spidskål
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. friskbagte bagels
- 1 gulerod
- 1 spsk. god olivenolie
- 1 spsk. sorte og hvide sesamfrø
- 1 tsk. æblecidereddike
- 2 spsk. god mayonnaise
- 6 skiver Tulip Pålækker Kamsteg
- 2 spsk. bbq-sauce
- 2 små håndfulde fintsnittet spidskål
- Frisk timian til pynt
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen ved 180 OC.
- Skræl og snit guleroden i tynde mundrette stykker.
- Vend gulerødderne med olien, sesamfrøene og æblecidereddiken.
- Smag gulerødderne til med salt og peber og bag dem i ovnen i ca 10 minutter, så de stadig har en smule bid.
- Lad gulerødderne køle en smule.
- Lun imens bagels i ovnen i ca. 10 minutter.
- Skær bagels i halve og søer dem med mayonnaisen.
- Top underhalvdelene med skiverne af kamsteg og en skefuld bbq-sauce.
- Fordel gulerødderne og det fintsnittede spidskål ovenpå og pynt med frisk timian.
- Top med den øverste halvdel af bagelen.
- Velbekomme!
Tips
Hvis du ikke har bbq-sauce kan du erstatte med en god chutney eller drueagurker skåret i både.