Bagel med kamsteg, sesambagte gulerødder og BBQ-sauceMed spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagel med kamsteg, sesambagte gulerødder og BBQ-sauceMed spidskål

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. friskbagte bagels
  • 1 gulerod
  • 1 spsk. god olivenolie
  • 1 spsk. sorte og hvide sesamfrø
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 2 spsk. god mayonnaise
  • 6 skiver Tulip Pålækker Kamsteg
  • 2 spsk. bbq-sauce
  • 2 små håndfulde fintsnittet spidskål
  • Frisk timian til pynt
  • Salt og peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  • Tænd ovnen ved 180 OC.
  • Skræl og snit guleroden i tynde mundrette stykker.
  • Vend gulerødderne med olien, sesamfrøene og æblecidereddiken.
  • Smag gulerødderne til med salt og peber og bag dem i ovnen i ca 10 minutter, så de stadig har en smule bid.
  • Lad gulerødderne køle en smule.
  • Lun imens bagels i ovnen i ca. 10 minutter.
  • Skær bagels i halve og søer dem med mayonnaisen.
  • Top underhalvdelene med skiverne af kamsteg og en skefuld bbq-sauce.
  • Fordel gulerødderne og det fintsnittede spidskål ovenpå og pynt med frisk timian.
  • Top med den øverste halvdel af bagelen.
  • Velbekomme!


Tips

Hvis du ikke har bbq-sauce kan du erstatte med en god chutney eller drueagurker skåret i både.