Salat til roastbeefMed stegte rodfrugter, kikærter, grønkål og tahindressing
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pålækker Roastbeef
- 400 g ovnstegte rodfrugter evt. rest fra aftensmaden
- 240 g kogte kikærter, drænet
- 80 g finthakket grønkål
- 1 frisk chili, finthakket
- 50 g granatæblekerner
- Frisk mynte til pynt
- 1 spsk. tahin
- 1 spsk. citronsaft
- ½ tsk. chiliflager
- ½ tsk. spidskommen
- 3 spsk. olivenolie
- 0,5-1 dl vand
- Salt
- Hjemmebagte pitabrød
- Halve passionsfrugter og friske mangostykker
Sådan tilbereder du retten
- Hak grønkål. Hak chili fint.
- Hvis du ikke har tilberedte rodfrugter, så steg dem først og afkøl lidt.
- Ryst ingredienser sammen til tahindressing. Tilsæt vand efter ønsket konsistens. Smag til med salt.
- Bland rodfrugter i mundrette stykker med kikærter og finthakket grønkål i en skål.
- Vend tahindressing i.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Anret til aftensmad i et stort fad eller i to ”to go” bowls. Fold skiver af roastbeef, og læg dem på salaten. Top med finthakket chili, granatæblekerner og pynt med frisk mynte. Du kan bruge alle rodfrugter og kartofler til salaten.
Inspiration til smagfulde madpakker
De bedste madpakker er både nemme at lave og indeholder masser af smag. Ofte er det små detaljer, der gør hele forskellen. Et drys persille eller granatæblekerne giver både maden en indbydende farve samtidig med at de kæler for smagsløgene.