
Røget rullepølse med skyPå smørristet rugbrød med vagtelæg
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- Smør
- 4 vagtelæg
- 4 blade hjertesalat
- 2 pk. Tulip Pålækker Røget Rullepølse
- ½ pk. pålægssky
- 80 g drueagurk (sylteagurk)
- 2 spsk. frisk karse
Sådan tilbereder du retten
- Smørrist rugbrødet på pande, eller rist på brødrister og smør brødet herefter.
- Kog vagtelæg, og nedkøl lidt, inden skallen tages af.
- Fordel hjertesalat på rugbrødsskiverne, og læg rullepølse ovenpå.
- Anret skiver af sky, syltede agurker i tern samt halverede vagtelæg på rullepølsen.
- Top madderne med karse.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Få et højbelagt smørrebrød med rullepølse ved at folde skiverne, så der kommer mere højde og fylde på maden. Smørrebrødet kan også toppes med syltede rødløg eller syltede asier.
Smørrebrød til den gode frokost
Smørrebrød er en populær ret, som er nem at lave og variere, så den passer til lige præcis dine smagsløg. Du kan bruge retten til de fleste anledninger og måltider. Rullepølse med sky er en elsket klassiker for mange, men smørrebrød kan laves med alle slags pålæg og tilbehør. Prøv en af de mange opskrifter på smørrebrød i vores opskriftsunivers.