
Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
- 100 g hummus
- 50 g brødcroutons
- 150 g gulerod i strimler
- 150 g persillerod/kålrabi i strimler
- 150 g spidskål i strimler
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- Salt og kværnet peber
- Spirer
Sådan tilbereder du retten
Skær gulerod i strimler, skær persillerod/kålrabi i strimler og snit spidskål i tynde strimler.
Bland det hele sammen med olivenolie, æblecidereddike, salt og kværnet peber.
Servering:
Anret salat bowl i glas med hummus i bunden, brødcroutons, coleslaw salat.
Top med foldede stykker af Tulip Pålækker Roastbeef. Pynt med spirer.

Roastbeef med groft peber
Tykkere skiver - mere smag
Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.
Se produkt