Salatbowl med hummus
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
- 100 g hummus
- 50 g brødcroutons
- 150 g gulerod i strimler
- 150 g persillerod/kålrabi i strimler
- 150 g spidskål i strimler
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- Salt og kværnet peber
- Spirer
Sådan tilbereder du retten
- Skær gulerod, persillerod/kålrabi og spidskål i tynde strimler.
- Bland det hele sammen med olivenolie, æblecidereddike, salt og kværnet peber.
- Anret salat bowlen i et glas med hummus i bunden, brødcroutoner, coleslaw salat.
- Top med foldede stykker af roastbeef. Pynt med spirer.
- Velbekomme!
Tips
Mealprep din salatbowl
Vil du slippe for at lave madpakke hver dag, kan du ’’meal preppe’’ salat bowls til en hel uge. Forbered alle elementer til salaten i bøtter, og opbevar dem i køleskabet, til de skal medbringes eller nydes derhjemme. Sådan sparer du tid – samtidig med du er sikret en lækker frokost alle ugens dage.
Forbereder du salater med hummus til flere dage, anbefaler vi, at du først tilsætter hummus og/eller dressing, når du skal spise salaten, så salaten ikke mister sin sprødhed.
Se alle vores madpakkeopskrifter
Flere varianter af salat bowls
Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til salat bowls. Det handler bare om at få skabt en balance mellem noget sprødt, noget cremet og noget saltet. I denne opskrift bruger vi pålæg som et salt og proteinholdigt element – en nem og smagfuld måde at bruge pålæg. Du kan skifte roastbeef ud med den slags pålæg, du synes om.
Prøv eksempelvis salat med kylling, hummus, spinat og quinoa.