Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
  • 100 g hummus
  • 50 g brødcroutons
Coleslaw
  • 150 g gulerod i strimler
  • 150 g persillerod/kålrabi i strimler
  • 150 g spidskål i strimler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og kværnet peber
Pynt
  • Spirer
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær gulerod i strimler, skær persillerod/kålrabi i strimler og snit spidskål i tynde strimler.

Bland det hele sammen med olivenolie, æblecidereddike, salt og kværnet peber.

Servering:

Anret salat bowl i glas med hummus i bunden, brødcroutons, coleslaw salat.

Top med foldede stykker af Tulip Pålækker Roastbeef. Pynt med spirer.

Lignende opskrifter

Roastbeef med rødbedesalat og valnødder

Bagel med kylling og hummus

Sandwich med mørbrad

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Tykkere skiver - mere smag

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt