Salatbowl med hummus

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salatbowl med hummus

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Coleslaw
  • 150 g gulerod i strimler
  • 150 g persillerod/kålrabi i strimler
  • 150 g spidskål i strimler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og kværnet peber
Pynt
  • Spirer
Print opskrift

Nem salatbowl med croutoner, roastbeef, hummus og coleslaw

Det kan være svært at blive ved med at finde på nye frokostidéer, men med en salat bowl kan du spise noget nyt hver dag. Du kan nemlig variere indholdet alt efter hvilke ingredienser, du lige har ved hånden.

Denne salatbowl med hummus og roastbeef er bare ét bud på en lækker salatbowl, og vi synes, den indeholder alle de rigtige elementer. Cremet hummus, protein fra roastbeef og noget knasende sprødt fra croutoner og coleslaw. Salaten holder dig mæt i lang tid, og så kræver den minimal forberedelsestid.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skær gulerod, persillerod/kålrabi og spidskål i tynde strimler.
  • Bland det hele sammen med olivenolie, æblecidereddike, salt og kværnet peber.
  • Anret salat bowlen i et glas med hummus i bunden, brødcroutoner, coleslaw salat.
  • Top med foldede stykker af roastbeef. Pynt med spirer.
  • Velbekomme!

 


Tips

Mealprep din salatbowl

Vil du slippe for at lave madpakke hver dag, kan du ’’meal preppe’’ salat bowls til en hel uge. Forbered alle elementer til salaten i bøtter, og opbevar dem i køleskabet, til de skal medbringes eller nydes derhjemme. Sådan sparer du tid – samtidig med du er sikret en lækker frokost alle ugens dage.

Forbereder du salater med hummus til flere dage, anbefaler vi, at du først tilsætter hummus og/eller dressing, når du skal spise salaten, så salaten ikke mister sin sprødhed.

Se alle vores madpakkeopskrifter

 

Flere varianter af salat bowls  

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til salat bowls. Det handler bare om at få skabt en balance mellem noget sprødt, noget cremet og noget saltet. I denne opskrift bruger vi pålæg som et salt og proteinholdigt element – en nem og smagfuld måde at bruge pålæg. Du kan skifte roastbeef ud med den slags pålæg, du synes om.

Prøv eksempelvis salat med kylling, hummus, spinat og quinoa.

Prøv proteinsalat