Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
  • 100 g hummus
  • 50 g brødcroutons
Coleslaw
  • 150 g gulerod i strimler
  • 150 g persillerod/kålrabi i strimler
  • 150 g spidskål i strimler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og kværnet peber
Pynt
  • Spirer
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær gulerod i strimler, skær persillerod/kålrabi i strimler og snit spidskål i tynde strimler.

Bland det hele sammen med olivenolie, æblecidereddike, salt og kværnet peber.

Servering:

Anret salat bowl i glas med hummus i bunden, brødcroutons, coleslaw salat.

Top med foldede stykker af Tulip Pålækker Roastbeef. Pynt med spirer.

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Tykkere skiver - mere smag

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt