
Nem bento box med kylling, ris, peber og edamamebønner
- 10 min.
- 1 person
Ingredienser
- 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet m/peber
- 75 g kogte kolde ris
- 2 spsk. Teriaky sauce
- 50 g peberfrugt
- 75 g edamamebønner i bælg
- 1 hjemmebagt pitabrød
- 25 g cashewnødder
- 100 g honning eller vandmelon
- Gaffel i genbrugsmateriale
- Appelsin i både
- Blå druer
- Vanddunk med mynte
Sådan tilbereder du retten
- Skær peberfrugt i strimler.
- Skær Tulip Pålækker Sandwich Kylling i halve.
- Skær melon i både.
- Bland kogte kolde ris med Teriaky sauce.
- Fyld de øvrige rum op med 3 skiver kyllingeskiver i halve, edamamebønner, cashewnødder og melon.
- Pak pitabrødet ind separat.
- Velbekomme!
Tips
Få bugt med dine rester
Den klassiske japanske version af bento box indeholder altid ris eller nudler. Har du fået en risret til aftensmad mandag, er det derfor oplagt at lave bento box til frokost tirsdag. Bento box er en nem måde at få bugt med rester, så du undgår madspild.
Få mere inspiration til din madpakke
Der er mange veje til mere grønt
Med vores bento box opskrift får du nemt mere grønt ind i hverdagen. Blandt japanerne er tommelfingerreglen, at halvdelen af boksen fyldes med grøntsager, og en håndfuld cherrytomater eller gulerodsstave passer perfekt ned i et af madkassens små rum.
Er du mere til blandede salater, kan du sagtens bruge en almindelig bøtte med ét stort rum. Vi har mange smagfulde salatopskrifter, der kan inspirere dig.