Roastbeef med groft peber
Tykkere skiver - mere smag, 60 g
Til Tulip Pålækker Roastbeef bruger vi okseinderlår. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. For at give den bedste smagsoplevelse skærer vi Tulip Pålækker Roastbeef i tykkere skiver.
Ingredienser anvendt til 100 g færdigvare: 103 g okseinderlår, salt, peber, surhedsregulerende middel (natriumlactat), antioxidant (natriumascorbat), druesukker, sukker, konserveringsmiddel (natriumacetater, natriumnitrit).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 573 kJ / 136 kcal | |
Fedt | 3,5 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g | |
Kulhydrater | 2,1 g | |
- heraf sukkerarter | 0,9 g | |
Protein | 24 g | |
Salt | 3,3 g |