Rugbrødssandwich med kylling, bacon og karrydressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med kylling, bacon og karrydressing

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

KYLLING OG BACON
  • 250 g bacon i skiver
  • 5 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
KARRYDRESSING
  • 100 g philadelphia light
  • 0,5 citron
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 tsk. karrypulver
ANRETNING
  • 800 g solsikkebrød
  • 200 g icebergsalat
  • 50 g revet gulerod
  • 0,5 agurk
  • 2 tomater
Print opskrift

Lækker og mættende rugbrødssandwich med smagen af sprød bacon og saftig kylling.

Perfekt til en frokost, hvor der er ekstra fokus på smagsoplevelsen.

 


Fremgangsmåde

KYLLING OG BACON:
Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200 °C.
Steg kylling på en pande i lidt olie.

KARRYDRESSING: 
Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.

Smag eventuelt dressingen til med lidt salt og peber.

ANRETNING:
Skær brødet ud i trekanter.

Smør brødet med dressing.

Fordel salat og revet gulerod på brødet og top med den stegte kylling skåret i skiver.

Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.

Pynt til sidst med agurk og tomat.


Tips

Du kan med fordel bruge karrydressingen til din næste sandwich - den passer til meget andet fyld end kylling og bacon.

Du kan også bruge et stykke rugbrød i stedet for solsikkebrødet.

Andre opskrifter fra Tulip

Varm mayonnaise med bacon

Grov risotto med bacon

Bacon cheeseburger

med hjemmebagte burgerboller

Produkter