Rugbrødssandwich med kylling, bacon og karrydressing
- 30 min.
- 10 personer
Ingredienser
KYLLING OG BACON- 250 g bacon i skiver
- 5 kyllingefileter
- 1 spsk. olie
- 100 g philadelphia light
- 0,5 citron
- 0,5 tsk. sukker
- 1 tsk. karrypulver
- 800 g solsikkebrød
- 200 g icebergsalat
- 50 g revet gulerod
- 0,5 agurk
- 2 tomater
Sådan tilbereder du retten
KYLLING OG BACON:
Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200 °C.
Steg kylling på en pande i lidt olie.
KARRYDRESSING:
Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.
Smag eventuelt dressingen til med lidt salt og peber.
ANRETNING:
Skær brødet ud i trekanter.
Smør brødet med dressing.
Fordel salat og revet gulerod på brødet og top med den stegte kylling skåret i skiver.
Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.
Pynt til sidst med agurk og tomat.
Tips
Du kan med fordel bruge karrydressingen til din næste sandwich - den passer til meget andet fyld end kylling og bacon.
Du kan også bruge et stykke rugbrød i stedet for solsikkebrødet.