Rugbrødssandwich med kylling, bacon og karrydressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med kylling, bacon og karrydressing

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

KYLLING OG BACON
  • 250 g bacon i skiver
  • 5 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
KARRYDRESSING
  • 100 g philadelphia light
  • 0,5 citron
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 tsk. karrypulver
ANRETNING
  • 800 g solsikkebrød
  • 200 g icebergsalat
  • 50 g revet gulerod
  • 0,5 agurk
  • 2 tomater
Print opskrift

Lækker og mættende rugbrødssandwich med smagen af sprød bacon og saftig kylling.

Perfekt til en frokost, hvor der er ekstra fokus på smagsoplevelsen.

 


Sådan tilbereder du retten

KYLLING OG BACON:
Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200 °C.
Steg kylling på en pande i lidt olie.

KARRYDRESSING: 
Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.

Smag eventuelt dressingen til med lidt salt og peber.

ANRETNING:
Skær brødet ud i trekanter.

Smør brødet med dressing.

Fordel salat og revet gulerod på brødet og top med den stegte kylling skåret i skiver.

Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.

Pynt til sidst med agurk og tomat.


Tips

Du kan med fordel bruge karrydressingen til din næste sandwich - den passer til meget andet fyld end kylling og bacon.

Du kan også bruge et stykke rugbrød i stedet for solsikkebrødet.