
Croque Madame med baconEn nem opskrift på den franske klassiker
- 4 personer
Ingredienser
- 8 skiver sandwichbrød
- 4 skiver god skinke
- 8 skiver emmentaler
- 2 spsk. grov sennep
- 3 spsk. creme fraiche
- 1 spsk. finthakket purløg
- 24 skiver Tulip Bacon
- 4 æg
- Grøn salat
Sådan tilbereder du retten
- Rør creme fraiche, sennep og purløg sammen i en skål. Krydr blandingen med salt og peber.
- Smør alle skiver sandwichbrød med dressingen.
- Placér to skiver ost og en skive skinke på det ene brød, og luk med den anden skive.
- Steg nu de to croque madame med bacon 2-3 minutter på hver side på en pande med en smule olie på. Start med siden med “samlingen”, så den lukker til og hæfter en smule. Vend den om at steg den let.
- Sæt herefter sandwichene i ovnen på en bradepande med bagepapir ved 180 grader varmluft i 5-7 minutter.
- Lav to spejlæg på panden med baconfedtet.
- Placér de to spejlæg ovenpå toasten.
- Velbekomme!
SE HVOR NEMT DET ER:
Tips
Servér dine Croque Madame med bacon ledsaget af en frisk grøn salat til at balancere de tunge og salte smage.
Serveringsforslag
På det store brunchbord ville denne opskrift på croque madame med bacon være helt ideel. Skær den franske toast over i to, så der også er plads til andre retter.
Et gennemført brunchbord består af både salte og søde måltider. De søde måltider kunne eksempelvis være pandekager, muffins eller frugt.
Se opskrift på baconpandekager eller mandelmuffins