Pulled Turkey a la Bourguignon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Turkey a la Bourguignon

  • 55 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 4 bagekartofler
  • 100 g smør
  • 1 dl sødmælk
  • 10 g hel muskatnød
  • 2 spsk. salt
  • 4 knivspids sort peber
  • ¼ bundt persille
  • 25 g smør
  • 100 g bacon i skiver
  • 250 g perleløg
  • 250 g friske champignon
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 4 stilke frisk timian
Print opskrift

Du finder her en lækker og smagfuld opskrift på bourguignon med Pulled Turkey fra Tulip samt en tilhørende kartoffelmos med muskat og persille.

 


Sådan tilbereder du retten

Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.

KARTOFLER

  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre tern.
  2. Kog kartoflerne godt igennem og hæld vandet fra. Lad kartoffelternene dampe af i 30 sekunder. Pisk derefter gradvist smør i med en håndmikser og tilsæt sødmælk.
  3. Smag mosen til med revet muskat, salt og sort peber. Strø med persille.

PULLED TURKEY

  1. Sigt stegeskyen fra pulled turkey og skær i grove tern.
  2. Lad smør bruse op i bunden af en gryde. Steg bacon i grove strimler og tilsæt efter 2 min. pillede perleløg og champignon i skiver. Steg ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vin, stegeskyen og vand. Lad retten simre ca. 5 min. og tilsæt pulled turkey i tern. Kog yderligere 5 min. og jævn retten.
  3. Servér smørpisket mos med pulled turkey a la Bourguignon strøet med frisk timian.

Pulled Turkey

Mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt