
Smørrebrødmed Pulled Turkey, avocado og hjemmelavet dijonnaise
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 0,25 tsk. havsalt
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 avocado
- ½ hovedsalat
- 200 g mørkt rugbrød
- 200 g Tulip Pulled Turkey
- ½ rødløg
- 1 spsk. madagascar peber
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Turkey efter anvisningen på emballagen.
DIJONNAISE
- Pisk æggeblommer seje med salt og tilsæt gradvist olivenolien. Smag til med sennep.
ANRETNING
- Befri avocado for sten og skal. Skær i aflange stykker.
- Læg bladsalat på brødet og fordel trevlet Pulled Turkey, avocado og dijonnaise.
- Strø til sidst med snittet rødløg og grofthakket madagascar peber.
Tips
Du kan evt. riste brødet, så det bliver dejlig sprødt.

Pulled Turkey
Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.