Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g tagliatelle
  • 5 grønne asparges
  • 1 squash
  • 50 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 citron
  • 25 g parmesan

Fremgangsmåde

Bryd kødet fra den uopvarmede pulled turkey i mundrette stykker. Gem kogeskyen til senere.

Kog tagliatelle efter anvisning på pakken.

Snit asparges i 3 cm stykker. Skær squash i tynde strimler evt. på mandolinjern eller med en skrællekniv.

Brus smør op i bunden af en sauterpande eller lign. og tilsæt revet hvidløg og finthakket rødløg.

Tilsæt efter ca. 2 min. grønne asparges sammen med revet citronskal, kogesky og pulled turkey. Kog retten igennem og vend med tagliatelle og squashstrimlerne.

Riv evt. parmesan over lige inden servering.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.