Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g tagliatelle
  • 5 grønne asparges
  • 1 squash
  • 50 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 citron
  • 25 g parmesan
Print opskrift

Du finder her en lækker og nem opskrift på tagliatelle med Pulled Pork fra Tulip med tilhørende grønne asparges og squash.

 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

  1. Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
  2. Kog tagliatelle efter anvisning på pakken.
  3. Snit asparges i stykker, ca. 3 cm.
  4. Skær squash i tynde strimler evt. på mandolinjern eller med en skrællekniv.
  5. Brus smør op i bunden af en sauterpande eller lign. og tilsæt revet hvidløg og finthakket rødløg.
  6. Tilsæt efter ca. 2 min. grønne asparges sammen med revet citronskal, kogesky og pulled turkey. Kog retten igennem og vend med tagliatelle og squashstrimlerne.

 


Tips

Riv evt. parmesan over retten lige inden servering.

Pulled Turkey

Mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt