Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g tagliatelle
  • 5 grønne asparges
  • 1 squash
  • 50 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 citron
  • 25 g parmesan
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 

Bryd kødet fra den uopvarmede pulled turkey i mundrette stykker. Gem kogeskyen til senere.

Kog tagliatelle efter anvisning på pakken.

Snit asparges i 3 cm stykker. Skær squash i tynde strimler evt. på mandolinjern eller med en skrællekniv.

Brus smør op i bunden af en sauterpande eller lign. og tilsæt revet hvidløg og finthakket rødløg.

Tilsæt efter ca. 2 min. grønne asparges sammen med revet citronskal, kogesky og pulled turkey. Kog retten igennem og vend med tagliatelle og squashstrimlerne.

Riv evt. parmesan over lige inden servering.