
Tagliatellemed Pulled Turkey og asparges
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 250 g tagliatelle
- 5 grønne asparges
- 1 squash
- 50 g smør
- 1 fed hvidløg
- 1 rødløg
- 1 citron
- 25 g parmesan
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
- Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
- Kog tagliatelle efter anvisning på pakken.
- Snit asparges i stykker, ca. 3 cm.
- Skær squash i tynde strimler evt. på mandolinjern eller med en skrællekniv.
- Brus smør op i bunden af en sauterpande eller lign. og tilsæt revet hvidløg og finthakket rødløg.
- Tilsæt efter ca. 2 min. grønne asparges sammen med revet citronskal, kogesky og pulled turkey. Kog retten igennem og vend med tagliatelle og squashstrimlerne.
Tips
Riv evt. parmesan over retten lige inden servering.

Pulled Turkey
Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.