
Grøn salatmed Pulled Turkey
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 1 dl olivenolie
- 0,5 dl vand
- 10 mandler
- 0,5 bundt friske koriander blade
- 6 stilke bredbladet persille
- 10 g ingefær
- 6 stilke mynte
- 1 lime
- 2 spsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 400 g spinat
- 150 g feldsalat
- 3 grønne peberfrugter
- 1 baguette
Sådan tilbereder du retten
Tilbered pulled turkey efter anvisningen på emballagen - eller servér kold. Om du vælger den kolde eller varme variant behøver du blot at trevle det saftige kød med 2 gafler.
GRØN SALAT OG DRESSING
- Hæld olivenolie, vand, mandler, hvidløg, koriander, persille, ingefær, mynte, limesaft og skal, salt og sukker i en blender/foodprocessor og blend marinaden sammen.
- Skyl spinat og feldsalat og sigt grundigt.
- Skær grøn peber i aflange, tynde stave. Vend det med trevlet pulled turkey og halvdelen af dressingen.
- Servér salaten sammen med brød og dressing.

Pulled Turkey
Mørt og lækkert kalkunoverlår
Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.
Se produkt