
Pulled Turkeymed bagte rodfrugter og tomatsalsa
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 250 g pastinak
- 250 g persillerod
- 250 g gulerod
- 2 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 1 fennikelknold
- 4 stilke frisk timian
- 2 dl tacosauce
Sådan tilbereder du retten
Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen.
TILBEREDNING
- Skræl rødder og skær i grove stave. Kog i rigeligt og saltet vand 4-5 min.
- Hæld vandet fra rødderne og lad dem afdampe kort inden de vendes med olie og salt. Bages 10 min. i ovnen ved 225 ºC.
- Skyl fennikel og skær i 8 dele.
- Tag rødderne ud af ovnen, vend fennikel i og bag yderligere 5 min.
- Servér de lune rodfrugter med et drys frisk timian, sammen med pulled turkey og tomatsalsa (tacosauce).

Pulled Turkey
Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.