Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 1 spsk. vindruekerneolie
  • 1 rødløg
  • 200 g portobello svampe
  • 250 g grønne asparges
  • 100 g sukkerærter
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 0,5 dl sojasauce
  • 10 g ingefær
  • 1 spsk. sesamolie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 

Tilbered Pulled turkey efter anvisning på emballagen. Gem stegeskyen.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.

Pil og hak rødløg og rengør svampe. Skær svampe i skiver, og steg løg og svampe i olie på en pande. Tilsæt efter et par minutter, asparges, sukkerærter og sesamfrø. Tilsæt efter yderligere 3 min. de kogte nudler, sojasauce, revet ingefær, stegesky og evt. den aromatiske sesamolie.

Servér straks slynget rundt med trevlet stegt pulled turkey.