Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 1 spsk. vindruekerneolie
  • 1 rødløg
  • 200 g portobello svampe
  • 250 g grønne asparges
  • 100 g sukkerærter
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 0,5 dl sojasauce
  • 10 g ingefær
  • 1 spsk. sesamolie
Print opskrift

Her finder du en lækker nuddelret med asparges og Pulled Turkey fra Tulip.

 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

  1. Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
  2. Kog nudler efter anvisning på emballagen.
  3. Pil og hak rødløg og rengør svampe.
  4. Skær svampe i skiver, og steg løg og svampe i olie på en pande. Tilsæt efter et par minutter, asparges, sukkerærter og sesamfrø. Tilsæt efter yderligere 3 min. de kogte nudler, sojasauce, revet ingefær, stegesky og evt. den aromatiske sesamolie.
  5. Servér straks slynget rundt med trevlet stegt pulled turkey. 

Pulled Turkey

Mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt