
Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 250 g nudler af hvedemel (ægnudler)
- 1 spsk. vindruekerneolie
- 1 rødløg
- 200 g portobello svampe
- 250 g grønne asparges
- 100 g sukkerærter
- 2 spsk. sesamfrø
- 0,5 dl sojasauce
- 10 g ingefær
- 1 spsk. sesamolie
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
- Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
- Kog nudler efter anvisning på emballagen.
- Pil og hak rødløg og rengør svampe.
- Skær svampe i skiver, og steg løg og svampe i olie på en pande. Tilsæt efter et par minutter, asparges, sukkerærter og sesamfrø. Tilsæt efter yderligere 3 min. de kogte nudler, sojasauce, revet ingefær, stegesky og evt. den aromatiske sesamolie.
- Servér straks slynget rundt med trevlet stegt pulled turkey.

Pulled Turkey
Mørt og lækkert kalkunoverlår
Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.
Se produkt