Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl tørrede hasselnødder
  • 275 g perlebyg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. eddike
  • 1 dl purløg
  • 250 g frisk mozzarella
  • 20 g tørrede tranebær
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Tilbered Pulled turkey efter anvisning på emballagen.


PERLEBYGSALAT: 
Rist evt. hasselnødder i ovnen 10 min. ved 175 °C.

Kog perlebyg efter anvisning på emballagen.

Rør olivenolie, dijonsennep, eddike, purløg sammen til en dressing og bland efterfølgende alle ingredienser sammen.

SERVERING: 
Servér salaten med mozzarella skåret i passende stykker  – pynt med tranebær og frisksnittet purløg.

Lignende opskrifter

Spareribs med coleslaw og ristede peanuts

Pulled Pork med pastasalat

Rustik salat med kål, grisekæber og croutons

Pulled Turkey (1) (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag.
Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt