
Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 1 dl tørrede hasselnødder
- 275 g perlebyg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. eddike
- 1 dl purløg
- 250 g frisk mozzarella
- 20 g tørrede tranebær
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Tilbered Pulled turkey efter anvisning på emballagen.
PERLEBYGSALAT:
Rist evt. hasselnødder i ovnen 10 min. ved 175 °C.
Kog perlebyg efter anvisning på emballagen.
Rør olivenolie, dijonsennep, eddike, purløg sammen til en dressing og bland efterfølgende alle ingredienser sammen.
SERVERING:
Servér salaten med mozzarella skåret i passende stykker – pynt med tranebær og frisksnittet purløg.

Pulled Turkey
Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår
Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag.
Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.