Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 1 dl tørrede hasselnødder
- 275 g perlebyg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. eddike
- 1 dl purløg
- 250 g frisk mozzarella
- 20 g tørrede tranebær
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
- Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
PERLEBYGSALAT
- Rist evt. hasselnødder i ovnen 10 min. ved 175 °C.
- Kog perlebyg efter anvisningen på emballagen.
- Rør olivenolie, dijonsennep, eddike, purløg sammen til en dressing og bland efterfølgende alle ingredienser sammen.
SERVERING
- Servér salaten med mozzarella skåret i passende stykker – pynt med tranebær og frisksnittet purløg.
Pulled Turkey
Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.