Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl tørrede hasselnødder
  • 275 g perlebyg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. eddike
  • 1 dl purløg
  • 250 g frisk mozzarella
  • 20 g tørrede tranebær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Tilbered Pulled turkey efter anvisning på emballagen.


PERLEBYGSALAT: 
Rist evt. hasselnødder i ovnen 10 min. ved 175 °C.

Kog perlebyg efter anvisning på emballagen.

Rør olivenolie, dijonsennep, eddike, purløg sammen til en dressing og bland efterfølgende alle ingredienser sammen.

SERVERING: 
Servér salaten med mozzarella skåret i passende stykker  – pynt med tranebær og frisksnittet purløg.