Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Perlebygsalatmed Pulled Turkey og mozzarella

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl tørrede hasselnødder
  • 275 g perlebyg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. eddike
  • 1 dl purløg
  • 250 g frisk mozzarella
  • 20 g tørrede tranebær

Fremgangsmåde

Pulled turkey tilberedes efter anvisning på emballagen.

Rist evt. hasselnødder i ovnen 10 min. ved 175 °C.

Kog perlebyg efter anvisning på emballagen.

Rør olivenolie, dijonsennep, eddike, purløg sammen til en dressing og bland efterfølgende alle ingredienser sammen.

Servér salaten med mozzarella skåret i passende stykker  – pynt med tranebær og frisksnittet purløg.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.