Lækker opskrift på Sunday roast med pulled kalkunmed Tulip Pulled Turkey
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- ½ bundt friséesalat
- 600 g små kartofler med skræl
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. paprika
- 2 tsk. salt
- 1 æg
- 5 æggeblommer
- 1 spsk. vand
- 1 spsk. citronsaft
- 250 g smør
- 2 spsk. estragon
- 2 spsk. skalotteløg
- 1 tsk. sort peber
- 1 tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
PULLED TURKEY
- Tilbered pulled turkey efter anvisningen på emballagen.
- Gem 1⁄3 af stegeskyen til bearnaisen.
SUNDAY ROAST POTATOES
- Skrub kartoflerne, og skær de største kartofler over på langs.
- Kog kartoflerne i saltet vand i 5 minutter og sigt kogevandet fra.
- Vend kartoflerne i olie, salt og paprika, mens de stadig damper.
- Fordel kartoflerne i en lille bradepande.Steg dem i ovnen ved 180 °C i 10 min., og de sidste 5 min. ved 230 °C.
BEARNAISESAUCE
- Pisk æg, vand, citron og salt luftigt i en gryde over vandbad. Pas på det ikke koger!
- Pisk herefter gradvist det smeltede smør i.
- Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber.
- Smag til med lidt stegesky.
SERVERING
- Server pulled turkey med Sunday roast potatoes vendt med friséesalat og dertil bearnaisesauce.
- Velbekomme!
Tips
Gem dine rester af pulled turkey til frokost
Hvis du har rester af pulled kalkun fra middagen, så gem det til dagen efter. Her kan du bruge det overskydende kalkunkød til at lave et lækkert stykke smørrebrød med avocado og hjemmelavet dijonnaise til frokost.
Prøv smørrebrød med pulled turkey
Prøv forskellige opskrifter med Slow Cooked
Vores Slow Cooked-produkter er en nem genvej til mørt og saftigt kød med masser af smag. Denne opskrift på Sunday roast med pulled turkey er blot en af mange muligheder, og de forskellige slags kød kan bruges i alverdens forskellige retter.
Pulled Turkey
Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.