
Pasta tortiglionimed Pulled Turkey
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Pulled Turkey
- 400 g pastapenne
- 1 skalotteløg
- 1 spsk. olivenolie
- 25 g smør
- 50 g valnødder
- 2 spsk. kapers
- 0,5 citron
- 40 g parmesan
- 0,5 dl frisk oregano
Sådan tilbereder du retten
Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
PASTA TORTIGLIONI
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 min. i olivenolie på en pande. Tilsæt smør og finthakkede valnødder og steg ved svag varme i yderligere 2 min.
- Bland små stykker af pulled turkey, kapers og fintrevet citronskal sammen med stegeskyen fra pulled turkey i, og lad retten koge op. Sigt vandet fra pastaen og vend med pastasaucen.
- Riv parmesan over og servér med friske oreganoblade.

Pulled Turkey
Mørt og lækkert kalkunoverlår
Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.
Se produkt