Italiensk inspireret pasta tortiglionimed pulled turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk inspireret pasta tortiglionimed pulled turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Pulled Turkey
  • 400 g pastapenne
  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 25 g smør
  • 50 g valnødder
  • 2 spsk. kapers
  • 0,5 citron
  • 40 g parmesan
  • 0,5 dl frisk oregano
Print opskrift

Klassisk tortiglioni med parmesan, citron, valnødder og kalkun

Her får du en lækker pastaret med tortiglioni og kalkun. Retten er nem at lave og sammensat af gode smage, der komplimenterer hinanden godt.

I opskriften har vi matchet pulled turkey med citron, der giver noget syre og sødme til den salte kalkun. Vi topper selvfølgelig pastaen med frisk oregano og parmesan, som er smage, vi kender fra italienske køkken.

Denne ret er velsmagende og kræver ikke meget forberedelse – perfekt til dage, hvor aftensmaden gerne må være nem.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen - husk at gemme stegeskyen.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  3. Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 min. i olivenolie på en pande. Tilsæt smør og finthakkede valnødder og steg ved svag varme i yderligere 2 min.
  4. Bland små stykker af pulled turkey, kapers og fintrevet citronskal sammen med stegeskyen fra pulled turkey i, og lad retten koge op. Sigt vandet fra pastaen, og vend med pastasaucen.
  5. Riv parmesan over og servér med friske oreganoblade.
  6. Velbekomme!

 


Tips

Tortiglioni vs rigatoni

Den italienske pastaverden er enorm – og det er ikke altid let at kende forskel på de forskellige slags. I denne ret har vi valgt at bruge tortiglioni, som er tyndere end den kendte pasta, rigatoni, og tykkere end den tyndere udgave, penne.

Tortiglioni har en rørform, der i opskriften bliver fyldt med den cremede sauce. Hvis du ikke kan finde pastatypen, kan du også sagtens bruge enten penne eller rigatoni.

Prøv også pasta med mørbrad  

 

Meget mere med pulled turkey

Herhjemme er pulled pork utrolig populært, og mange er vilde med den effekt langtidstilberedning har på kød. Ud fra samme principper som Tulip Pulled Pork, har vi lavet pulled turkey, der har den samme gode, intense smag og møre kød, der kan rives fra hinanden med en gaffel. Pulled turkey fungerer godt i en pastaret, som i opskriften her, men kan også laves som en servering i sig selv med et tilbehør af kartofler og salat.

Se opskrift på Sunday roast

Pulled Turkey

Pulled Turkey

Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag

Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.

Se produkt