Pasta tortiglioni med Pulled Turkey

Pasta tortiglionimed Pulled Turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta tortiglionimed Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Pulled Turkey
  • 400 g pastapenne
  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 25 g smør
  • 50 g valnødder
  • 2 spsk. kapers
  • 0,5 citron
  • 40 g parmesan
  • 0,5 dl frisk oregano
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Tilbered pulled turkey efter anvisning på emballagen.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 min. i olivenolie på en pande. Tilsæt smør og finthakkede valnødder og steg ved svag varme i yderligere 2 min.

Bland pulled turkey i små stykker, kapers og fintrevet citronskal sammen med stegeskyen fra pulled turkey i, og lad retten koge op. Sigt vandet fra pastaen og vend med pastasaucen.

Riv parmesan over og servér med friske oreganoblade.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.