Pasta tortiglionimed Pulled Turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta tortiglionimed Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Pulled Turkey
  • 400 g pastapenne
  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 25 g smør
  • 50 g valnødder
  • 2 spsk. kapers
  • 0,5 citron
  • 40 g parmesan
  • 0,5 dl frisk oregano
Print opskrift

Har du lyst til pasta? du finder her en nem og smagfuld opskrift på pasta tortiglioni med Pulled Pork fra Tulip og tilhørende kapers, valnødder og parmesan.

 


Sådan tilbereder du retten

Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.

PASTA TORTIGLIONI

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  2. Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 min. i olivenolie på en pande. Tilsæt smør og finthakkede valnødder og steg ved svag varme i yderligere 2 min.
  3. Bland små stykker af pulled turkey, kapers og fintrevet citronskal sammen med stegeskyen fra pulled turkey i, og lad retten koge op. Sigt vandet fra pastaen og vend med pastasaucen.
  4. Riv parmesan over og servér med friske oreganoblade.

Pulled Turkey

Mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt