
Pasta tortiglionimed Pulled Turkey
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Pulled Turkey
- 400 g pastapenne
- 1 skalotteløg
- 1 spsk. olivenolie
- 25 g smør
- 50 g valnødder
- 2 spsk. kapers
- 0,5 citron
- 40 g parmesan
- 0,5 dl frisk oregano
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Tilbered pulled turkey efter anvisning på emballagen.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 min. i olivenolie på en pande. Tilsæt smør og finthakkede valnødder og steg ved svag varme i yderligere 2 min.
Bland pulled turkey i små stykker, kapers og fintrevet citronskal sammen med stegeskyen fra pulled turkey i, og lad retten koge op. Sigt vandet fra pastaen og vend med pastasaucen.
Riv parmesan over og servér med friske oreganoblade.