Mørbrad med mild paprikasauce og pasta

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbrad med mild paprikasauce og pasta

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g Slow Cooked mørbrad
  • 2 dl piskefløde
  • 2 l vand
  • 500 g frisk pasta
  • 1 knivspids sort peber
  • 100 g babyspinat
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g revet parmesan
  • 1 knivspids tørrede chiliflager
Print opskrift

Kunne du tænke dig en hurtig ret med mørbrad? Så kan du prøve Slow Cooked Mørbrad fra Tulip. Her bliver den serveret med en mild paprikasauce og pasta med spinat og pinjekerner.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse, og hæld piskefløden i fadet.
  2. Tilbered i forvarmet ovn i 25 min. ved 180 °C.
  3. Kog pastaen i letsaltet vand. Gem 3 dl kogevand (pastavand), når pastaen er al dente. Dræn pastaen for vand, skyl i koldt vand, og sæt til side. 
  4. Hæld saucen fra fadet ned i en gryde, og tilsæt pastavandet. Kog saucen op, og lad den simre ca. 2 minutter. Smag til med friskkværnet peber.
  5. Vend pastaen i saucen, og varm den igennem. Tilsæt babyspinat, og vend hurtigt sammen i gryden. 
  6. Skær mørbraden i skiver, og anret kødet og pasta med sauce i dybe tallerkner. Drys med ristede pinjekerner, revet parmesanost og tørrede chiliflager.
  7. Servér eventuelt en lækker salat eller ekstra grøntsager til retten. 

 

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO

Slow Cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem. Tulip Slow Cooked Mørbrad garanterer en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen, eller når grill-vejret spiller. Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og sous vide stegt, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet. Skyen kan bruges til en delikat lys paprikasauce ved blot at tilsætte fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen. Tulip Slow Cooked Mørbrad er færdigtilberedt og skal bare have ca. 25-30 minutter på grillen eller i ovnen, før kødet er klar til servering. Nemt og lækkert både til hverdag og weekend!

Se produkt