Mørbrad med baconsvøbsamt bønne– og tomatsalat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbrad med baconsvøbsamt bønne– og tomatsalat

  • 1 t. 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g cherrytomater
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk. sukker
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 800 g Slow Cooked Mørbrad
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 500 g friske grønne bønner
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 300 g daggammelt brød
  • 1 bundt frisk basilikum
Print opskrift

Her finder du på opskriften på en baconsvøbt mørbrad fra Tulip Slow Cooked serveret med en frisk bønne- og tomatsalat. Mørbraden skal blot steges i ovnen, som beskrevet på indpakningen, og i mens kan du lave dit yndlingstilbehør.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Vend tomaterne med olivenolie, sukker samt salt og peber. Fordel dem med skæresiden opad i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 150 °C i ovnen i ca. 1½ time, til de er næsten tørre. 
  2. Rul baconskiver rundt om mørbradstykkerne. Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Tilbered i forvarmet ovn i 25-30 min. ved 180 °C.
  3. Kog bønnerne i letsaltet vand – de må gerne have lidt bid. Skyl dem under koldt vand, og lad dem dryppe af. 
  4. Pisk olivenolie, citronsaft og hvid balsamico sammen til dressingen, og smag til med lidt salt og peber. Bland forsigtigt dressing, grønne bønner og brødtern. Drys salaten med frisk basilikum og bagte tomater. Servér med skiver af stegt bacon-mørbrad.
  5. Servér eventuelt pasta, ris, bulgur, couscous eller groft brød til retten. 

 

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO


Tips

Semi-dried tomater på glas kan erstatte de ovnbagte tomater. 

Slow Cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem. Tulip Slow Cooked Mørbrad garanterer en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen, eller når grill-vejret spiller. Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og sous vide stegt, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet. Skyen kan bruges til en delikat lys paprikasauce ved blot at tilsætte fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen. Tulip Slow Cooked Mørbrad er færdigtilberedt og skal bare have ca. 25-30 minutter på grillen eller i ovnen, før kødet er klar til servering. Nemt og lækkert både til hverdag og weekend!

Se produkt