Salat med grønkål, avokado og bacon vinargrette

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med grønkål, avokado og bacon vinargrette

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

VINAIGRETTE
  • 150 g bacontern
  • 1 dl olivenolie
  • 1 lime
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. persille
  • 0,5 tsk. brun farin
  • Friskkværnet peber
  • Salt
DINNER SALAD
  • 350 g perlespelt
  • 50 g grønkål
  • 120 g romainesalat
  • 1 avocado
Print opskrift

Fremgangsmåde

VINAIGRETTE:
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Pisk olie, limesaft og skal, sennep og farin sammen.

Rør persille og stegte bacontern i og smag til med salt og peber.

DINNER SALAD:
Kog perlespelt. Skyl og pluk salat og grønkål.

Hvis der bruges romainesalat, snittes dette i mundrette stykker.

Fjern skal og sten fra avokado og skær i tynde skiver på langs.

Vend forsigtigt ingredienserne med vinaigrette sammen og smag til med salt og peber.

Drys salaten med de resterende stegte bacontern og servér. 

Andre opskrifter fra Tulip

Luciabrød med bacon

Jordskokkesuppe

med persille-bacondrys

Sylte

med rysteribs og bacon

Produkter