Salat med grønkål, avokado og bacon vinargrette
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
VINAIGRETTE- 150 g bacontern
- 1 dl olivenolie
- 1 lime
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. persille
- 0,5 tsk. brun farin
- Friskkværnet peber
- Salt
- 350 g perlespelt
- 50 g grønkål
- 120 g romainesalat
- 1 avocado
Sådan tilbereder du retten
VINAIGRETTE:
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Pisk olie, limesaft og skal, sennep og farin sammen.
Rør persille og stegte bacontern i og smag til med salt og peber.
DINNER SALAD:
Kog perlespelt. Skyl og pluk salat og grønkål.
Hvis der bruges romainesalat, snittes dette i mundrette stykker.
Fjern skal og sten fra avokado og skær i tynde skiver på langs.
Vend forsigtigt ingredienserne med vinaigrette sammen og smag til med salt og peber.
Drys salaten med de resterende stegte bacontern og servér.