
Baconpandekager med sirup
- 45 min.
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 150 g hvedemel
- 1-2 knsb. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 2,5 dl mælk
- 1 tsk. sukker
- 1 stort æg
- Sirup og smør
Sådan tilbereder du retten
Giver 8 flotte pandekager:
Bland mel, salt, bagepulver og sukker i en skål. Kom mælk og æg i blandingen og pisk sammen til en tyk pandekagemasse. Hvis dejen er for tynd, kan du komme lidt mere mel i.
Steg baconskiverne næsten sprøde i ovnen ved 200 ºC. i ca. 10-15 min.
Varm en pande op.
Kom lidt smør på panden og kom en portion dej på panden – du bestemmer selv, hvor store, de skal være.
Lad dejen stege i ca. 30 sekunder og placer derefter stegte skiver af bacon på dejen. Top med lidt mere dej, så du pakker baconen ind i pandekagen.
Steg pandekagerne færdige i et par minutter på hver side og servér den varme med sirup og en smørklat.