Baconpandekager med sirup

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconpandekager med sirup

  • 45 min.

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 150 g hvedemel
  • 1-2 knsb. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2,5 dl mælk
  • 1 tsk. sukker
  • 1 stort æg
SERVERING
  • Sirup og smør
Print opskrift

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

Giver 8 flotte pandekager: 

Bland mel, salt, bagepulver og sukker i en skål. Kom mælk og æg i blandingen og pisk sammen til en tyk pandekagemasse. Hvis dejen er for tynd, kan du komme lidt mere mel i.

Steg baconskiverne næsten sprøde i ovnen ved 200 ºC. i ca. 10-15 min.

Varm en pande op.

Kom lidt smør på panden og kom en portion dej på panden – du bestemmer selv, hvor store, de skal være.

Lad dejen stege i ca. 30 sekunder og placer derefter stegte skiver af bacon på dejen. Top med lidt mere dej, så du pakker baconen ind i pandekagen.

Steg pandekagerne færdige i et par minutter på hver side og servér den varme med sirup og en smørklat.