Baconpandekager med sirup

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconpandekager med sirup

  • 45 min.

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 150 g hvedemel
  • 1-2 knsb. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2,5 dl mælk
  • 1 tsk. sukker
  • 1 stort æg
SERVERING
  • Sirup og smør
Print opskrift

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

Giver 8 flotte pandekager: 

Bland mel, salt, bagepulver og sukker i en skål. Kom mælk og æg i blandingen og pisk sammen til en tyk pandekagemasse. Hvis dejen er for tynd, kan du komme lidt mere mel i.

Steg baconskiverne næsten sprøde i ovnen ved 200 ºC. i ca. 10-15 min.

Varm en pande op.

Kom lidt smør på panden og kom en portion dej på panden – du bestemmer selv, hvor store, de skal være.

Lad dejen stege i ca. 30 sekunder og placer derefter stegte skiver af bacon på dejen. Top med lidt mere dej, så du pakker baconen ind i pandekagen.

Steg pandekagerne færdige i et par minutter på hver side og servér den varme med sirup og en smørklat.

Andre opskrifter fra Tulip

Pennette alla boscaiola

Peanutbuttersandwich

med bacon og banan

Pizza med champignon, bacon og mozzarella

Produkter