
Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme
- 25 min.
- 10 personer
Ingredienser
- 350 g gul peberfrugt
- 400 g rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. chipolte paste
- 75 g valnødder
- Salt
- Friskkværnet peber
- 50 g bredbladet persille
- 25 g parmesan
- 0,5 dl olivenolie
- 175 g bacon i skiver
- 2 baguette
- 2 salat
- 500 g den Grønne Slagter Kalkunbryst
Sådan tilbereder du retten
PEBERCREME:
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og grill dem på skindsiden til det er mørkt og bobler op. Afkøl og pil skindet af.
Findel 200 g grillet rød peberfrugt i en blender sammen med hvidløg, chipolte paste og valnødder, til en pebercreme og smag til med salt og peber.
PESTO:
Findel persilleblade, hvidløg, parmesan og olivenolie i en blender og smag pestoen til med salt og peber.
SANDWICHEN SAMLES:
Steg baconskiverne sprøde.
Skær brødet i 20 skiver og smør halvdelen med persillepesto.
Læg salat, kalkunbryst, pebercreme, strimler af grillet peber samt bacon over på brødskiven med pesto og læg den anden brødskive ind over.