Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

  • 25 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 350 g gul peberfrugt
  • 400 g rød peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. chipolte paste
  • 75 g valnødder
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g bredbladet persille
  • 25 g parmesan
  • 0,5 dl olivenolie
  • 175 g bacon i skiver
  • 2 baguette
  • 2 salat
  • 500 g den Grønne Slagter Kalkunbryst
Print opskrift

Delikat og lækker kalkunsandwich med bacon, hjemmelavet pesto og spicy pebercreme. 


Fremgangsmåde

PEBERCREME: 
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og grill dem på skindsiden til det er mørkt og bobler op. Afkøl og pil skindet af.

Findel 200 g grillet rød peberfrugt i en blender sammen med hvidløg, chipolte paste og valnødder, til en pebercreme og smag til med salt og peber.


PESTO: 
Findel persilleblade, hvidløg, parmesan og olivenolie i en blender og smag pestoen til med salt og peber.


SANDWICHEN SAMLES: 
Steg baconskiverne sprøde.

Skær brødet i 20 skiver og smør halvdelen med persillepesto.

Læg salat, kalkunbryst, pebercreme, strimler af grillet peber samt bacon over på brødskiven med pesto og læg den anden brødskive ind over.

Andre opskrifter fra Tulip

Smokey bacon meatloaf

med små kartofler og grov mandelpesto

Carpaccio med kalkunbryst, kapers-vinaigrette og sprød salat

Hjemmebagte tarteletbunde med bacon

Produkter