Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

  • 25 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 350 g gul peberfrugt
  • 400 g rød peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. chipolte paste
  • 75 g valnødder
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g bredbladet persille
  • 25 g parmesan
  • 0,5 dl olivenolie
  • 175 g bacon i skiver
  • 2 baguette
  • 2 salat
  • 500 g den Grønne Slagter Kalkunbryst
Print opskrift

Delikat og lækker kalkunsandwich med bacon, hjemmelavet pesto og spicy pebercreme. 


Sådan tilbereder du retten

PEBERCREME: 
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og grill dem på skindsiden til det er mørkt og bobler op. Afkøl og pil skindet af.

Findel 200 g grillet rød peberfrugt i en blender sammen med hvidløg, chipolte paste og valnødder, til en pebercreme og smag til med salt og peber.


PESTO: 
Findel persilleblade, hvidløg, parmesan og olivenolie i en blender og smag pestoen til med salt og peber.


SANDWICHEN SAMLES: 
Steg baconskiverne sprøde.

Skær brødet i 20 skiver og smør halvdelen med persillepesto.

Læg salat, kalkunbryst, pebercreme, strimler af grillet peber samt bacon over på brødskiven med pesto og læg den anden brødskive ind over.