
Rustik baguette med røget mørbradTop med grillede artiskokker og oliventapenade
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. grove baguette
- 2 spsk. oliventapenade
- 8 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- 1 tomat
- 4 skiver emmentalerost
- 6 stk. kvarte grillede artiskokker i olie
- 2 stk. riskiks
- Tørret frugt efter eget valg
- ¼ canteloupe melon, skåret i skiver
Sådan tilbereder du retten
- Skær de grove baguetter i halve på langs, og smør dem med oliventapenade.
- Skær tomaten i skiver, og kom dem på brødet.
- Læg røget mørbrad og osten skiftevis i baguetten.
- Top med de grillede artiskokker og luk sammen.
- Pak dem i passende madpakkepapir og i en madkasse.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Tilføj lidt grønt til din sandwich med vårsalat, ærteskud eller persille. Du kan også skære baguetten i mindre stykker, og bruge dem som minisandwich til tapas.
Fristelser til madpakken
Savner du inspiration til madpakken, så er der masser at finde i vores opskriftsunivers. Der finder du foruden spændende sandwich opskrifter på wraps, salater, bowls, smørrebrød, pita, madmuffins og meget andet.