
Minipizzaer med spegepølse- til madpakken og halloween
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 15 skiver Tulip Sønderjysk Spegepølse
- 1 portion pizzadej (hjemmelavet eller færdigkøbt)
- 2 dl revet mozzarella
- 10 stk. sorte oliven uden sten
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 bouillonterning
- 1 lille løg
- 5 stilke bredbladet persille
- 2 tsk. tørret oregano
- Vegetabilsk olie
- Salt og hvid peber, frisk fra kværn
Sådan tilbereder du retten
- Lav først den hjemmelavede tomatsauce. Start med at skære løget i fine tern og sauter det i olie 4-5 min. ved svag varme.
- Tilsæt de hakkede tomater, bouillonterningen, hakket persille og oregano. Lad tomatsaucen simre 10 min. under låg og smag til med salt og peber. Alternativt kan du sagtens anvende en færdig pizzasauce.
- Skær pizzadejen ud til 10 minipizzaer, brug evt. et glas som skabelon.
- Fordel tomatsaucen på og drys med mozzarella. Skær spegepølsen i halve og læg tre stykker på hver pizza. Alternativt kan der skæres ansigter i pølsen, inden den lægges på.
- Bag pizzaerne i en forvarmet ovn 10 min. v. 200°C. Pynt halvdelen af pizzaerne med olivenedderkopper. Serveres evt. med grønkålssalat og ovnbagt græskar.
SE HVOR NEMT DET ER HER - VELBEKOMME
Tips
Har du mod på en hjemmelavet pizzadej? Du finder opskriten på pizzadej lige her
Find mange flere uhyggelige halloween opskrifter lige her: Halloween opskrifter fra Tulip