Rugbrødssandwich med Kalkunbryst og ærtecreme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med Kalkunbryst og ærtecreme

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Ærtecreme
  • 2 dl ærter, gerne fra frost
  • 2 spsk. creme fraiche 18%
  • Saften af ½ citron
  • Salt og peber
Madpakketilbehør
  • 1 æble
  • 1 æske rosiner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Kom ærter, creme fraiche og citronsaft i en passende beholder og blend det til en grov creme. Smag til med salt og peber.

Fordel ærtecremen på de 4 skiver rugbrød. Riv guleroden groft på et råkostjern.

Læg 2 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst på 2 af rugbrødsskiverne og top pålægget med groftrevet gulerod.

Drys med salt og peber og top derefter med de smurte rugbrødsskiver. Skær i trekanter og pak evt. ind i madpakkepapir.

Læg den i en madkasse med madpakketilbehør.