Nudelsalat med roastbeef pålæg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nudelsalat med roastbeef pålæg

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 60 g nudler af hvedemel (ægnudler)
  • ¼ terning oksekødsbouillon
  • 35 g Pålækker Roastbeef
  • ¼ gul peberfrugt
  • 25 g sukkerærter
  • 2 spsk. grønne ærter
  • 2 tsk. sojasauce
  • 2 spsk. sesamolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

NUDELSALAT

Kog nudler efter forskriften sammen med bouillon, hældes i en sigte og afkøles.

Riv roastbeef i mindre stykker.

Skær rød peberfrugt i tern, og sukkerærter i strimler.

Bland peberfrugt, sukkerærter og ærter med de kogte nudler og stykker af roastbeef.

Vend soja sauce og sesam olie i blandingen.

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.