
Kalkunbryst
Varmrøget over bøgeflis, 90 g
Til Tulip Pålækker Kalkunbryst bruger vi hele kalkunbryster, som vi skærer i stykker og koger mørt i flere trin. Smagsnuancerne udvikles og raffineres, når kødet røges over bøgeflis. For at give den bedste smagsoplevelse skærer vi Tulip Pålækker Kalkunbryst i tykkere skiver.
Ingredienser: Kalkunbryst (83%), vand, salt, aroma, stabilisator (carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit)
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 423 kJ / 100 kcal | |
Fedt | 2,0 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 20 g | |
Salt | 2,1 g |
