
Rullepølse med hvidløgsskyTop med basilikum og tørret chilipeber
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- Smør
- 1 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
- 4-8 blade salat
- 80 g pålægssky
- 40 g marinerede hvidløg
- Tørret chilipeber
- Frisk basilikum
Sådan tilbereder du retten
- Smør rugbrødet med smør, og læg to skiver rullepølse samt et salatblad på hver.
- Hak sky og syltede hvidløg sammen, og smag til med tørret chilipeber og hakket basilikum.
- Fordel skyen på rullepølsen og servér.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Du kan servere rullepølse med hvidløgssky sammen med meget forskelligt tilbehør. Om du foretrækker agurk, tomat, radiser, syltede asier eller frisk asparges, så er det en nem måde at peppe dit smørrebrød op på.
Mere mad med rullepølse
Rullepølse smager fantastisk på rugbrød og franskbrød, men det er også en lækkerbisken i en madmuffin, en sandwich eller en wrap.