Rullepølse med peber og allehånde

Rullepølse med peber og allehånde

Tykkere skiver - Mere smag, 80 g

Til Pålækker Rullepølse bruger vi kun trimmet og tilskåret brystflæsk af bedste kvalitet. Vi ruller den i hånden og krydrer med løg og vores udvalgte peberblanding. Derpå koger vi rullepølsen, til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Ingredienser anvendt til 100 g færdigvare: Grisebryst 103 g, salt, gelatine, peber, allehånde, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), løgpulver, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1055 kJ / 254 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,6 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 2,6 g

Vælg online butik

Bent Dahlgaard

Senior kategoriudvikler, Tulip

BDAH portræt

Pålæg fra Tulip

Opskrifter med pålæg

Club-sandwich

Rugbrødssandwich med kylling, bacon og karrydressing

Kalkunsandwich

med bacon og spicy pebercreme