Rullepølse med peber og allehånde

Rullepølse med peber og allehånde

TYKKERE SKIVER - MERE SMAG, 90 g

Til Tulip Pålækker Rullepølse bruger vi trimmet og tilskåret brystflæsk. Vi ruller kødet i hånden og krydrer med peber, allehånde og løg. Derpå koger vi rullepølsen, til den er perfekt mør. For at give den bedste smagsoplevelse skærer vi Tulip Pålækker Rullepølse
i tykkere skiver.

Ingredienser anvendt til 100 g færdigvare: Grisebryst 103 g, salt, gelatine, peber, løgpulver, allehånde, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1046 kJ / 252 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,6 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 18 g
Salt 2,6 g

Vælg online butik

Pålæg fra Tulip