
Mørbradsandwich med kartoflerToppet med frisk dild
- 35 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 små kartofler med skræl
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 2 spsk. sødmælksyoghurt naturel
- Dild
- Salt
- Sort peber
- 8 radiser
- 2 syltede agurker
- 1 baguette
- 1-2 pk. Tulip Pålækker Mørbrad
Sådan tilbereder du retten
- Rengør kartoflerne, og kog dem.
- Rør en dressing af olie, eddike, yoghurt, finthakket dild, salt og peber.
- Skær de kogte kartofler i grove tern, og skær radiser og syltede agurker i små tern.
- Vend det hele i dressingen.
- Flæk baguetten, del den evt. i flere stykker, og fordel skiver af mørbrad herpå.
- Fordel herefter kartoffelsalaten på brødene, og drys til sidst med lidt friskhakket dild.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Server din mørbradsandwich med små cherrytomater og en juice.
Sandwich, wraps eller pita
Brød med pålæg er ingrediensen i mange nemme retter med masser af smag. Og de kan varieres med alle typer brød og pålæg, så der er mange muligheder for at lave en interessant frokost eller madpakke.