Mørbradsandwich med kartoflerToppet med frisk dild

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradsandwich med kartoflerToppet med frisk dild

  • 35 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8 små kartofler med skræl
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. sødmælksyoghurt naturel
  • Dild
  • Salt
  • Sort peber
  • 8 radiser
  • 2 syltede agurker
  • 1 baguette
  • 1-2 pk. Tulip Pålækker Mørbrad
Print opskrift

Her får du opskriften på en saftig sandwich med skiver af mørbrad og cremet kartoffelsalat. Server den til frokost eller som madpakke, når smagen skal være i top.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Rengør kartoflerne, og kog dem.
  • Rør en dressing af olie, eddike, yoghurt, finthakket dild, salt og peber.
  • Skær de kogte kartofler i grove tern, og skær radiser og syltede agurker i små tern.
  • Vend det hele i dressingen.
  • Flæk baguetten, del den evt. i flere stykker, og fordel skiver af mørbrad herpå.
  • Fordel herefter kartoffelsalaten på brødene, og drys til sidst med lidt friskhakket dild.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Server din mørbradsandwich med små cherrytomater og en juice.

Sandwich, wraps eller pita

Brød med pålæg er ingrediensen i mange nemme retter med masser af smag. Og de kan varieres med alle typer brød og pålæg, så der er mange muligheder for at lave en interessant frokost eller madpakke.

Find flere opskrifter med pålæg