
Mørbradsandwich med kartoffelsalat
- 35 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 små kartofler med skræl
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 2 spsk. sødmælksyoghurt naturel
- Frisk dild
- Salt
- Sort peber
- 8 radiser
- 2 syltede agurker
- 1 baguette
- 1-2 pk. Tulip Pålækker Mørbrad
Sådan tilbereder du retten
- Rengør kartoflerne og kog dem, indtil de er møre.
- Lav en lækker dressing ved at blande olivenolie, hvidvinseddike, sødmælksyoghurt, finthakket dild, salt og sort peber.
- Skær de kogte kartofler i grove tern og de radiser samt syltede agurker i små tern.
- Vend det hele forsigtigt i dressingen, så kartoffelsalaten bliver dejligt cremet.
- Skær baguettet over, og læg skiver af den velsmagende røget mørbrad på efterfulgt af en gavmild portion cremet kartoffelsalat.
- Velbekomme!
Tips
De bedste madpakker er dem, der bliver spist
Alt for ofte ender madpakker med ikke at blive spist, og det er en skam. Variation er et nøgleord, når det gælder at lave lækre og mættende madpakker, man glæder sig til. Det handler både om at variere madpakkens hovedmåltid, som kan være en salat, sandwich, pitabrød eller rugbrødsmadder men også selve valget af grøntsager, pålæg, brød og så videre.
Sørg også for, at der lidt ekstra at glæde sig til med nogle gode snacks som frugt og grønt, müslibarer, kiks eller noget godt bagværk som pizzatwisters eller fyldte horn.
Sandwich, wraps eller pita:
Brød med pålæg er den ideelle ingrediens til mange nemme og velsmagende retter. Du kan variere med forskellige typer brød og pålæg, hvilket giver dig mange muligheder for at skabe en interessant frokost eller madpakke. Vær kreativ og eksperimenter med forskellige kombinationer!