Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern
  • 1 portions sandwich dej
  • 2 æg
  • 200 g groftrevet gulerod
  • 75 g solsikkekerner
Madpakketilbehør
  • 2 kogte æg
  • Hjemmelavet knækbrød
  • 1 lille bøtte med humus
  • 2 bananer
Print opskrift

Gulerodsbrud er en rigtig lækker tilføjelse til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

Riv gulerod groft. Skær Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern.

Lad den færdighævede dej blive i hæveskålen. Lav en fordybning i dejen. Slå 2 æg ud i hullet sammen med Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern, revet gulerod og solsikkekerner.

Klip med en stor saks dejen i mindre stykker så al dejen bliver vendt rundt med æg, Tulip Pålækker Hamburgerryg, revet gulerod og solsikkekerner. Tag med 2 spiseskeer dejen op på en bageplade med bagepapir til ca. 12 boller.

Læg dem gerne lidt tæt så det bliver brud. Efterhæver i 30 min. tildækket.

Bages ved 200 °C i 25-30 min. til de er gennembagte. Lad dem afkøle på rist.


Tips

Gulerod kan skiftes ud med revet squash.

Lignende opskrifter

Hamburgerryg med avokado og ærteskud

Roastbeef med rødbedesalat og valnødder

Rullepølse med granatæble og grønkål

Produkter