
Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder
- 1 t. 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pk Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern
- 1 portion sandwichbolle dej (undlad hakket spinat samt kermer)
- 2 æg
- 200 g groftrevet gulerod
- 75 g solsikkekerner
- 2 kogte æg
- Hjemmelavet knækbrød
- 1 lille bøtte med humus
- 2 bananer
Sådan tilbereder du retten
Riv gulerod groft. Skær Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern.
Lad den færdighævede dej blive i hæveskålen. Lav en fordybning i dejen. Slå 2 æg ud i hullet sammen med Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern, revet gulerod og solsikkekerner.
Klip med en stor saks dejen i mindre stykker så al dejen bliver vendt rundt med æg, Tulip Pålækker Hamburgerryg, revet gulerod og solsikkekerner. Tag med 2 spiseskeer dejen op på en bageplade med bagepapir til ca. 12 boller.
Læg dem gerne lidt tæt så det bliver brud. Efterhæver i 30 min. tildækket.
Bages ved 200 °C i 25-30 min. til de er gennembagte. Lad dem afkøle på rist.
Tips
Gulerod kan skiftes ud med revet squash.