Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern
  • 1 portions sandwich dej
  • 2 æg
  • 200 g groftrevet gulerod
  • 75 g solsikkekerner
Madpakketilbehør
  • 2 kogte æg
  • Hjemmelavet knækbrød
  • 1 lille bøtte med humus
  • 2 bananer
Print opskrift

Gulerodsbrud er en rigtig lækker tilføjelse til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

Riv gulerod groft. Skær Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern.

Lad den færdighævede dej blive i hæveskålen. Lav en fordybning i dejen. Slå 2 æg ud i hullet sammen med Tulip Pålækker Hamburgerryg i tern, revet gulerod og solsikkekerner.

Klip med en stor saks dejen i mindre stykker så al dejen bliver vendt rundt med æg, Tulip Pålækker Hamburgerryg, revet gulerod og solsikkekerner. Tag med 2 spiseskeer dejen op på en bageplade med bagepapir til ca. 12 boller.

Læg dem gerne lidt tæt så det bliver brud. Efterhæver i 30 min. tildækket.

Bages ved 200 °C i 25-30 min. til de er gennembagte. Lad dem afkøle på rist.


Tips

Gulerod kan skiftes ud med revet squash.

Produkter