
Hamburgerryg, røget over bøgeflis
90 g
Til Pålækker Hamburgerryg bruger vi ren svinekam, der er trimmet for fedt. Vi salter kammen, ryger den let over bøgeflis, og slutter af med at koge den nænsomt. Under kogningen udvikler kødet både sin fine farve, struktur og smagsnuancer. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Ingredienser: Grisekam (93%), salt, druesukker, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), stabilisator (carrageenan), antioxidant ( natriumascorbat), kaliumchlorid, konserveringsmiddel (natriumnitrit).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 496 kJ / 118 kcal | |
Fedt | 2,8 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,1 g | |
Kulhydrater | 1,1 g | |
- heraf sukkerarter | 1,1 g | |
Protein | 22 g | |
Salt | 2,3 g |
