Surdejsbrød med Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølse
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver surdejsbrød
- ¼ hokkaidogræskar
- ½ dl æbleeddike
- ½ dl hvidvin
- ½ dl vand
- ½ dl sukker
- 1 stk. laurbærblad
- 2 spsk. grov sennep
- 6 skiver Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølse
- 1 lille håndfuld rucola
- Salt og friskkværnet peber
- Energibar eller müslibar
- 2 stk. frisk frugt efter eget valg
Sådan tilbereder du retten
Snit stykket af græskarret meget fint på et mandolinerne og kom det i en røreskål.
Hæld eddike, hvidvin, vand og sukker i en lille kasserolle sammen med laurbærbladene og en knivspids salt. Bring det i kog og hæld det straks over det snittede græskar.
Stil på køl, så det køler ned hurtigt.
Smør imens surdejsbrødet med sennep og fold Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølseskiverne på brødet.
Top med skiver af syltet græskar og rucola.
Pak madderne ind i passende madpakkepapir og læg dem i madkasse.