Pitabrød med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød, gerne hjemmebagt
  • 2 spsk. hummus
  • 8 skiver Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse
  • ¼ stk. frisk agurk
  • 2 spsk. soltørrede cherrytomater
  • 2 spsk. purløg
Madpakketilbehør
  • Lille bøtte med frisk frugtsalat
  • Energibar
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær pitabrødene i halve og smør dem med humus indeni.

Kom Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse i brødene.

Skær agurken i grove tern og kom dem i brødene sammen med de soltørrede cherrytomater.

Drys til sidst med friskhakket purløg.

 


Tips

Du kan evt. bruge opskriften på Pitabrød med fuldkorn.

Hvidløgsspegepølse

FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse

Spegepølse med ekstra god samvittighed

Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse af dansk FRILANDSGRIS®, opdrættet med særlig vægt på dyrevelfærd. Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og bærer velfærdsmærket ’Bedre Dyrevelfærd’. Alt sammen er din garanti for at dyrene er sikret et liv med krølle på halen, frisk luft og adgang til halm at sove i. Spegepølsen er fremstillet efter stolte nordjyske traditioner, hvor den røges over bøgeflis.

Se produkt