Pitabrød med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød, gerne hjemmebagt
  • 2 spsk. hummus
  • 8 skiver Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse
  • ¼ stk. frisk agurk
  • 2 spsk. soltørrede cherrytomater
  • 2 spsk. purløg
Madpakketilbehør
  • Lille bøtte med frisk frugtsalat
  • Energibar
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær pitabrødene i halve og smør dem med humus indeni.

Kom Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse i brødene.

Skær agurken i grove tern og kom dem i brødene sammen med de soltørrede cherrytomater.

Drys til sidst med friskhakket purløg.

 


Tips

Du kan evt. bruge opskriften på Pitabrød med fuldkorn.