
Bowl med Tulip Pålækker Sandwich Kylling & Baconmed kidney bønner og avocado
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pålækker Sandwich Kylling Bacon
- 200 g fuldkornsris
- 240 g kogte kidney bønner
- 2 modne avokado
- 100 g gulerod
- 8 stk. cherry tomater
- 2 spsk. creme fraiche 18%
- ½ lime
- 2 spsk. sesamfrø
- 2 håndfulde tortilla chips
- 2 håndfulde frisk koriander
- 2 stk. fuldkornspitabrød
- 4 bjælker af fast gul ost
- 2 friske figner
- Blå druer
Sådan tilbereder du retten
Kog fuldkornsris og lad dem afkøle. Dræn kidney bønner fra dåsen i en sigte. Halver og fjern skal på avocado, skæres i skiver. Riv gulerod groft på rivejern. Skær lime i 2 både. Rist sesamfrø på pande ved medium varme til de er gyldne. Pak 2 ”to go” bowls.
Kom kogt fuldkornsris i hver bowl, lav små bunker med de øvrige ingredienser rundt i kanten. Top med halve skiver af Tulip Pålækker Sandwich Kylling & Bacon. Kom 1 spsk. creme fraiche på toppen, drys med ristet sesamfrø og en limebåd. Pynt med tortillas chips og frisk koriander.
Tips
Chili mayo kan bruges i stedet for creme fraiche 18%.