
Majswrap med Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6 skiver Tulip Pålækker Røget Filet
- 2 stk. majswraps
- 50 g færdiglavet hummus
- 50 g rødbede
- 50 g salatost i tern
- 50 g sort/rød quinoa
- 1 stang kanel
- ½ tsk. spidskommen frø
- En lille boks med blåbær/ årstidens bær
- 2 appelsiner
Sådan tilbereder du retten
Kog quinoa efter forskriften med en stang kanel og spidskommen til de er tilberedte. Lad det afkøle, kan med fordel koges dagen inden. Riv den rå rødbede.
SERVERING:
Kom de 2 majswraps på et skærebræt, smør med humus i midten, Kom Tulip Pålækker Røget Filet på, revet rødbede og knust salatost. Top med kogt quinoa. Fold bunden ind over, dernæst sider til en mere åben wrap hvis den skal spises med det samme.
Version 2: Fold enderne ind og rul wrappen så stramt som muligt til en rulle. Kom den gerne i bagepapir, elastik eller bomuldsnor på hver ende og skæres midt over.
Pak den i yndlings madkassen sammen med det øvrige tilbehør.
Tips
Brug gerne en rest kogt ris, eller andet korn/frø der er tilovers fra aftensmaden.

Røget Filet
Varmrøget over bøgeflis
Til Pålækker Røget filet bruger vi udelukkende afpudset filet af bedste kvalitet. Vi salter fileten, former den og slutter af med at ryge den ganske let over bøgeflis. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt