Majswrap med Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Majswrap med Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6 skiver Tulip Pålækker Røget Filet
  • 2 stk. majswraps
  • 50 g færdiglavet hummus
  • 50 g rødbede
  • 50 g salatost i tern
Kogt quinoa
  • 50 g sort/rød quinoa
  • 1 stang kanel
  • ½ tsk. spidskommen frø
Madpakketilbehør
  • En lille boks med blåbær/ årstidens bær
  • 2 appelsiner
Print opskrift

Prøv en wrap til madpakken. Fyldet kan variere i det uendelige og den er nem at have med farten. Her er en nem og lækker opskrift på en majswrap med Tulip Pålækker Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost.

 


Sådan tilbereder du retten

Kog quinoa efter forskriften med en stang kanel og spidskommen til de er tilberedte. Lad det afkøle, kan med fordel koges dagen inden. Riv den rå rødbede.

SERVERING:

Kom de 2 majswraps på et skærebræt, smør med humus i midten, Kom Tulip Pålækker Røget Filet på, revet rødbede og knust salatost. Top med kogt quinoa. Fold bunden ind over, dernæst sider til en mere åben wrap hvis den skal spises med det samme.

Version 2: Fold enderne ind og rul wrappen så stramt som muligt til en rulle. Kom den gerne i bagepapir, elastik eller bomuldsnor på hver ende og skæres midt over.

Pak den i yndlings madkassen sammen med det øvrige tilbehør.

 


Tips

Brug gerne en rest kogt ris, eller andet korn/frø der er tilovers fra aftensmaden.

Lignende opskrifter

Rullepølse med granatæble og grønkål

Røget mørbrad med urtekrydret rørægscreme

Røget rullepølse med timiansky og appelsin

Røget filet (1)

Røget Filet

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Røget filet bruger vi udelukkende afpudset filet af bedste kvalitet. Vi salter fileten, former den og slutter af med at ryge den ganske let over bøgeflis. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt