Majswrap med Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Majswrap med Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6 skiver Tulip Pålækker Røget Filet
  • 2 stk. majswraps
  • 50 g færdiglavet hummus
  • 50 g rødbede
  • 50 g salatost i tern
Kogt quinoa
  • 50 g sort/rød quinoa
  • 1 stang kanel
  • ½ tsk. spidskommen frø
Madpakketilbehør
  • En lille boks med blåbær/ årstidens bær
  • 2 appelsiner
Print opskrift

Prøv en wrap til madpakken. Fyldet kan variere i det uendelige og den er nem at have med farten. Her er en nem og lækker opskrift på en majswrap med Tulip Pålækker Røget Filet, quinoa, rødbede og salatost.

 


Sådan tilbereder du retten

Kog quinoa efter forskriften med en stang kanel og spidskommen til de er tilberedte. Lad det afkøle, kan med fordel koges dagen inden. Riv den rå rødbede.

SERVERING:

Kom de 2 majswraps på et skærebræt, smør med humus i midten, Kom Tulip Pålækker Røget Filet på, revet rødbede og knust salatost. Top med kogt quinoa. Fold bunden ind over, dernæst sider til en mere åben wrap hvis den skal spises med det samme.

Version 2: Fold enderne ind og rul wrappen så stramt som muligt til en rulle. Kom den gerne i bagepapir, elastik eller bomuldsnor på hver ende og skæres midt over.

Pak den i yndlings madkassen sammen med det øvrige tilbehør.

 


Tips

Brug gerne en rest kogt ris, eller andet korn/frø der er tilovers fra aftensmaden.