Røget Filet
Varmrøget over bøgeflis, 80 g
Til Tulip Pålækker Røget Filet bruger vi udelukkende afpudset filet af bedste kvalitet. Vi salter fileten, former den og slutter af med at røge den ganske let over bøgeflis. For at give den bedste smagsoplevelse skærer vi Tulip Pålækker Røget Filet i tykkere skiver.
Ingredienser: Grisefilet (96%), salt, surhedsregulerende middel (natriumlactat), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 430 kJ / 102 kcal | |
Fedt | 1,5 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 22 g | |
Salt | 4,8 g |