Carpaccio med røget mørbradMed tyttebær, cornichoner og æbler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Carpaccio med røget mørbradMed tyttebær, cornichoner og æbler

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. tyttebærsyltetøj
  • 16 stk. cornichoner
  • 1 paradisæble
  • 1 pose grove kartoffelchips
  • 1 pose rodfrugt chips
  • Brøndkarse
  • 1 surdejsbrød
  • 16 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
Print opskrift

Man kan blive helt svensk indeni af denne skønne carpaccio med røget mørbrad og tyttebær. Den friske anretning emmer af stressfri sommeraften. Nyd en forret med røget mørbrad i selskab med en stor kande isvand og duftende frisk brød - god fornøjelse!

 


Sådan tilbereder du retten

  • Fordel mørbradskiverne på fire tallerkner eller et stort fad.
  • Skær æblet i mundrette stykker.
  • Pynt med tyttebær, cornichoner, æble og chips.
  • Drys med brøndkarse og servér med godt brød.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Carpaccio med røget mørbrad er god som forret, men retten er også oplagt at servere sammen med andre små tapasretter. Tilsæt gerne dyppelse til brødet. Det kan eksempelvis være kryddersmør, grøn pesto, humus eller cremet guacamole.

Fristende småretter   

Baconsvøbte figner, butterdej med fyld, bruschetta, grillspyd, mini sandwich, suppe, salat, tærte – mulighederne er mange, når du skal lave en let anretning. Bliv inspireret, og find små retter til tapas eller forret i vores opskriftsunivers.

Find flere opskrifter på forretter