
Salat med røget mørbradMed tyttebær, cornichoner og æbler
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 spsk. tyttebærsyltetøj
- 16 stk. cornichoner
- 1 paradisæble
- 1 pose grove kartoffelchips
- 1 pose rodfrugt chips
- Brøndkarse
- 1 surdejsbrød
- 16 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
Sådan tilbereder du retten
- Fordel mørbradskiverne på fire tallerkner eller et stort fad.
- Skær æblet i mundrette stykker.
- Pynt med tyttebær, cornichoner, æble og chips.
- Drys med brøndkarse og servér med godt brød.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Carpaccio med røget mørbrad er god som forret, men retten er også oplagt at servere sammen med andre små tapasretter. Tilsæt gerne dyppelse til brødet. Det kan eksempelvis være kryddersmør, grøn pesto, humus eller cremet guacamole.
Fristende småretter
Baconsvøbte figner, butterdej med fyld, bruschetta, grillspyd, mini sandwich, suppe, salat, tærte – mulighederne er mange, når du skal lave en let anretning. Bliv inspireret, og find små retter til tapas eller forret i vores opskriftsunivers.