Carpaccio med røget mørbrad, tyttebær, cornichoner & æbler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Carpaccio med røget mørbrad, tyttebær, cornichoner & æbler

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. tyttebærsyltetøj
  • 16 stk. cornichoner
  • 1 paradisæble
  • 1 pose grove kartoffelchips
  • 1 pose rodfrugt chips
  • Brøndkarse
  • 1 surdejsbrød
  • 16 skiver Pålækker Røget Mørbrad
Print opskrift

Man kan blive helt svensk indeni af denne skønne carpaccio med tyttebær.
Den friske anretning emmer af stressfri sommeraften.
Nyd den i selskab med en stor kande isvand og duftende frisk brød - god fornøjelse!

 


Fremgangsmåde

Fordel mørbradskiverne på 4 tallerkner eller et stort fad.

Pynt med tyttebær, cornichoner, æble og chips.

Drys med brøndkarse og servér med godt brød.

Røget mørbrad (1) (1)

Røget mørbrad

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.