
Carpaccio med røget mørbrad, tyttebær, cornichoner & æbler
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 spsk. tyttebærsyltetøj
- 16 stk. cornichoner
- 1 paradisæble
- 1 pose grove kartoffelchips
- 1 pose rodfrugt chips
- Brøndkarse
- 1 surdejsbrød
- 16 skiver Pålækker Røget Mørbrad
Sådan tilbereder du retten
Fordel mørbradskiverne på 4 tallerkner eller et stort fad.
Pynt med tyttebær, cornichoner, æble og chips.
Drys med brøndkarse og servér med godt brød.

Røget Mørbrad
Krydret og røget over bøgeflis
Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.
Se produkt