Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g bacon i skiver
  • 80 g syltede rødbeder
  • 100 g spidskål
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 200 g Tulip Leverpostej
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Steg bacon gyldent og sprødt på en pande eller i en ovn, og lad det køle af på fedtsugende papir.

Rødbederne skæres i små tern. Spidskålen snittes og vendes med olien og citronsaften.

Smør herefter rugbrødet med leverpostej og anret med bacon, rødbedetern og spidskålen.

Lignende opskrifter

Salat med gulerodscreme, hamburgerryg og rugbrødscroutoner

Bentobox med Tulip Pålækker Kyllingfilet

m/peber, ris og edamamebønner

Røget rullepølse med fennikel, svesker, appelsin og dild