
Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 80 g syltede rødbeder
- 100 g spidskål
- 1 spsk. olivenolie
- ½ citron
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 200 g Tulip Fløde Leverpostej
Sådan tilbereder du retten
- Steg Tulip Bacon i skiver gyldent og sprødt på en pande eller i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter, og lad det køle af på fedtsugende papir.
- Skær rødbederne i små tern.
- Snit spidskålen, og vend det med olie og citronsaft.
- Smør herefter rugbrødet med Tulip Fløde Leverpostej og anret med bacon, rødbedetern og spidskål.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Få flere idéer til at pifte dine leverpostejmadder op med lækre toppings.