Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Med få ingredienser kan du gøre noget ekstra ud af frokosten eller madpakken. Leverpostej med rødbede og bacon er en klassisk kombination, som løfter leverpostejmadden til næste niveau. Prøv også at tilføje fintsnittet spidskål vendt i olie og citron, for at få et grønt og frisk indslag som modspil til leverpostejen og baconens tungere og salte smag.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Steg Tulip Bacon i skiver gyldent og sprødt på en pande eller i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter, og lad det køle af på fedtsugende papir.
  • Skær rødbederne i små tern.
  • Snit spidskålen, og vend det med olie og citronsaft.
  • Smør herefter rugbrødet med Tulip Fløde Leverpostej og anret med bacon, rødbedetern og spidskål.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Få flere idéer til at pifte dine leverpostejmadder op med lækre toppings.

Se alle opskrifter med leverpostej