Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostej med bacon, rødbeder og spidskål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g bacon i skiver
  • 80 g syltede rødbeder
  • 100 g spidskål
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 200 g Tulip Leverpostej
Print opskrift

Fremgangsmåde

Steg bacon gyldent og sprødt på en pande eller i en ovn, og lad det køle af på fedtsugende papir.

Rødbederne skæres i små tern. Spidskålen snittes og vendes med olien og citronsaften.

Smør herefter rugbrødet med leverpostej og anret med bacon, rødbedetern og spidskålen.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse
Roastbeef med sprød grønkål og granatæble
Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter