
Hvedewrap med Tulip Pålækker Sønderjysk spegepølse
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 10 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
- 2 stk. store hvedewraps
- 2 spsk. tomatkoncentrat
- 2 tsk. oregano
- Salt og kværnet peber
- 25 g icebergsalat
- 50 g revet cheddar
- 50 g rød peber
- 2 sunde snackbarer
- 2 bananer
- 2 mandariner
- 2 flasker vand med lidt frugt i
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Snit icebergsalat i strimler. Skær rød peber i strimler.
SERVERING:
Læg 2 wraps på et skærebræt.
Smør tomatkoncentrat på wrappen, drys med oregano, salt og kværnet peber. Fordel snittet icebergsalat på wrappen.
Læg 5 skiver Tulip Pålækker Spegepølse på.
Drys med revet cheddar.
Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom elsastik eller snor omkring enderne og skær den over.
Kom den i madkasse med madpakketilbehør.
Tips
Kom lidt sambal oelek på tomatkoncentrat, hvis man ønsker en stærkere udgave til større børn.