Hvedewrap med Tulip Pålækker Sønderjysk spegepølse

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hvedewrap med Tulip Pålækker Sønderjysk spegepølse

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 10 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
  • 2 stk. store hvedewraps
  • 2 spsk. tomatkoncentrat
  • 2 tsk. oregano
  • Salt og kværnet peber
  • 25 g icebergsalat
  • 50 g revet cheddar
Madpakketilbehør
  • 50 g rød peber
  • 2 sunde snackbarer
  • 2 bananer
  • 2 mandariner
  • 2 flasker vand med lidt frugt i
Print opskrift

Her er opskriften på en lækker hvedewrap. God til madpakken. Fyldet kan variere i det uendelige og den er nem at have med farten.

 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING:
Snit icebergsalat i strimler. Skær rød peber i strimler.

SERVERING:
Læg 2 wraps på et skærebræt.

Smør tomatkoncentrat på wrappen, drys med oregano, salt og kværnet peber. Fordel snittet icebergsalat på wrappen.

Læg 5 skiver Tulip Pålækker Spegepølse på.

Drys med revet cheddar.

Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom elsastik eller snor omkring enderne og skær den over.

Kom den i madkasse med madpakketilbehør.

 


Tips

Kom lidt sambal oelek på tomatkoncentrat, hvis man ønsker en stærkere udgave til større børn.