
Sprød butterdejsbund med kylling, grønne asparges og forårsløg
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. butterdej
- 1 æg
- 2 forårsløg
- 10 grønne asparges
- 2 pk. Pålækker Kyllingesandwichskiver
- Salt
- Peber
- 8 stk. soltørrede tomat i olie, hele
Sådan tilbereder du retten
Rul butterdejspladen ud på køkkenbordet.
Skær den i 8 eller 12 lige store stykker.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem i 8 min. ved 200 °C til de er gyldne.
Skær forårsløg i tynde ringe, og asparges i mindre stykker.
Læg 2-3 skiver Tulip Pålækker Sandwichkylling på, derefter asparges og forårsløg, krydr med salt og peber.
Top butterdejsstykkerne op med soltørrede tomater.
Bag stykkerne videre i forvarmet ovn ved 200 °C i 6-8 min. til de er gyldne.