Smørrebrød med kylling og coleslaw

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med kylling og coleslaw

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Smørrebrød med kylling, coleslaw og sukkerærter

Gør noget ekstra ud af frokosten med et lækkert stykke smørrebrød med kyllingepålæg, coleslaw og sukkerærter. Udover at det smager himmelsk, tager det kun 20 minutter at lave.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan laver du smørrebrød med kylling:

  • Snit spidskål fint, riv guleroden, og snit peberfrugten i tynde strimler.
  • Bland spidskål, gulerod, peberfrugt, mayonnaise og sennep sammen i skålen. Smag til med salt og peber.
  • Fordel kyllingeskiverne på rugbrødet og top med coleslaw.
  • Nip enderne på sukkerærterne, og fordel dem på toppen.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringforslag

Prøv også at tilsætte revet rødbede til din coleslaw.

Få opskrifter på smørrebrød

Forkæl dig selv eller dine gæster med et lækkert frokostbord med forskellige stykker smørrebrød med hamburgerryg, spegepølse, leverpostej og meget mere.

Du kan cirka regne med, at et barn spiser et-to stykker smørrebrød, og en voksen spiser to-tre stykker alt efter hvor sulten, vedkommende er. Find opskrifter på forskellige stykker smørrebrød, der får mundvandet til at løbe, så du kan lave et lækkert smørrebrødsbord.

Få opskrifter på smørrebrød