
Sandwich med kylling og avocado
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6 skiver brød (groft eller lyst toastbrød eller hjemmelavet rugbrød)
- 3 spsk. persillepesto
- 4 spsk. hytteost
- 12 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst
- 1 avocado
- 30 g spinatblade
- 4 skiver Tulip Stegt Bacon
Sådan tilbereder du retten
- Skyl spinatbladene grundigt, og skær avocadoen i tynde skiver.
- Smør alle sandwichskiverne generøst med persillepesto.
- Fordel to spsk. hytteost på den første skive brød, og læg tre skiver kyllingepålæg på toppen.
- Læg næste skive brød ovenpå, og tilføj frisk avocado, yderligere tre skiver kyllingepålæg, friske spinatblade og sprød bacon.
- Luk sandwichen med den sidste skive brød for at fuldende den lækre smagskombination.
- Del sandwichen med kylling og avocado i halv, og nyd den med det samme, eller pak den omhyggeligt ind til en velsmagende madpakke.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
- Prøv også at riste brødet for at gøre sandwichen mere sprød.
Sandwich med kyllingepålæg til madpakken
Sandwich er et stort hit uanset, om det gælder madpakken, frokosten eller aftensmaden. Det er et mættende måltid, der er nemt at tilberede og kan varieres efter enhver smag. Ved at bruge kyllingepålæg og færdigstegt bacon, kan du også hurtigt få klaret madpakketjansen uden at gå på kompromis med at få en god madpakke med, som du ser frem til at spise i frokostpausen.
Skal du have sandwichen med i madpakken, kan det dog være en idé at vente med at samle sandwichen til spisetid for at holde alle elementerne friske og sprøde. Du kan eksempelvis opbevare grøntsagerne i en bøtte for sig selv.
Husk også at fylde madpakken med snacks, frugt og grønt og måske noget lækker bagværk eller juice for både at gøre det spændende og sørge for, at der er flere forskellige ting at se frem til.