Proteinsalat med skinke og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Proteinsalat med skinke og grønt

  • 1 t. 5 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 gulerod
  • 1 rå rødbede
  • 1 persillerod
  • 1 pk. Tulip Pålækker Skinke
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ dåse kidneybønner i saltlage
  • ½ dåse majs på dåse
  • ¼ rød peberfrugt
  • 1 spsk. persille
  • 2 spsk. sød Chili-sauce
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

PROTEINSALAT

Skræl gulerod, rødbede og persilleod, og skær dem i mindre stykker.

Kom rodfrugterne i et ildfast fad og giv dem lidt olie.

Bag dem i ovnen ved 180 °C i ca. 35-40 minutter.

Lad dem herefter køle af.

Skær skinken i strimler.

Skyl de kogte kidney bønner, afdryppes og kom dem i en salat boks.

Vend majs, tern af ovnbagte gulerødder, rødbede, persillerod, peberfrugt, hakket persille sammen med sød chili sauce, smag til med salt, peber og lidt olivenolie.

Til sidst vendes strimler af skinke i.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter