
Pulled chicken clubsandwich med karrydressing
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Pulled Chicken
- 8 skiver Tulip Tørsaltet Bacon
- 8 skiver groft sandwichbrød
- 2 tomater skåret i skiver
- 8 blade hjertesalat
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. karry
- 0,5 tsk. stødt koriander
- 3 spsk. græsk yoghurt
- 3 spsk. god mayonnaise
- 1 tsk. akaciehonning
- Salt og kværnet peber
- Frisk brøndkarse
Sådan tilbereder du retten
Karrydressing
- Steg løget ved medium varme i olien, til det bliver blankt.
- Tilsæt karry og koriander, og rist det til det begynder at dufte af karry. Lad karryblandingen køle en anelse af.
- Bland karryblandingen med yoghurt, mayonnaise og honning. Smag til med salt og peber.
Pulled chicken og bacon
- Pulled chicken og den tilhørende sky kommes i et fad, der passer til kødets størrelse.
- Tilbered som anført på pakken.
- Fordel bacon på en bradepande med bagepapir i bunden, og rist det sprødt i ovnen ved 200°C i ca. 10-12 minutter.
Pulled chicken clubsandwich
- Rist eller grill sandwichbrødene, og smør dem med karrydressingen.
- Fordel salatbladene på 4 stykker grillet brød.
- Riv den lune pulled chicken fra hinanden med to gafler, og fordel kødet oven på salaten.
- Top sandwichen med tomater, sprødt bacon, og drys med brøndkarse. Læg brød på toppen og servér.
- Velbekomme!
Tips
Hvorfor hedder det en club sandwich?
Rygtet siger, at clubsandwichen er opfundet på en amerikansk spilleklub i New York ved navn ’Saratoga Club’ i slutningen af 1800-tallet. Det er herfra navnet på den populære ret stammer.
Prøv en clubsandwich med coleslaw
Hvem har opfundet sandwich?
Sandwichen er en ret som efterhånden har flere hundrede år på bagen. Navnet kan efter sigende spores tilbage til 1762, hvor jarlen af den engelske by Sandwich, John Montagu, deltog i en kortturnering. Han havde brug for noget at spise, som han kunne holde i én hånd og fik serveret to stykker brød med pålæg imellem – og her blev sandwichen navngivet.

Pulled Chicken
Mør og saftig ret af langtidstilberedt kyllingebryst. Tulip Slow Cooked Pulled Chicken, klar til ovn og grill
Oplev den nye smags sensation Tulip Slow Cooked Pulled Chicken. Vores pulled chicken er omhyggeligt krydret med specielt udvalgte krydderier og langtidstilberedt ved lav temperatur. På grund af langtidstilberedningen skal kødet kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen, og så har du dig en saftig og mør portion kylling, der kan trevles fra hinanden med to gafler. Uanset om det er hverdag eller weekend, er Tulip Slow Cooked Pulled Chicken en hurtig genvej til nemme og velsmagende retter.
Se produkt