Nemme pulled pork tacos med avocado og frisk grønt
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pskke Tulip Pulled Pork
- 12 tacoskaller
- 4 tomater
- 1 avocado
- 1 rødløg
- 1 lime
- 1 frisk chilipeber
- 2 dl creme fraiche
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered Pulled Pork efter anvisningen på emballagen.
- Skær tomaterne i tern.
- Fjern skal og sten fra avocadoen, og skær den i tern.
- Snit rødløg og chilien fint, og hak evt. de friske koriander groft.
- Vend alle ingredienserne sammen.
- Trevl pulled pork med 2 gafler. Anret i tacoskallerne sammen med tomatsalaten, og servér med creme fraiche.
- Velbekomme!
Tips
Mere mexicansk inspireret mad
Pulled pork tacos er blot én måde at servere tacos på. Fordi de er så nemme og alsidige at lave, kan du tilføje alt, hvad du vil, for at få dem til at smage anderledes gang på gang.
Du kan også prøve at tilføje pulled pork i en anden ret fra det mexicanske køkken; nemlig i nachos. De sprøde chips smager fantastisk med pulled pork, ost og guacamole.
Få opskriften på nachos med pulled pork
Andre opskrifter med pulled pork
Pulled pork er blevet et kæmpe hit over de seneste år. Det skyldtes bl.a., at man kan bruge det møre kød i mange forskellige typer af måltider fra mange forskellige steder i verden.
Har du en rest tilovers, kan du eksempelvis lave pulled pork burgere eller blande det i en pastasalat til madpakken. Uanset hvordan du bruger kødet, er du sikker på, at du får et måltid med masser af smag!
Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt