
Pulled Pork tacos
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 12 tacoskaller
- 4 tomater
- 1 avocado
- 1 rødløg
- 1 lime
- 1 frisk chilipeber
- 2 dl creme fraiche
- 1 pakke Tulip Pulled Pork
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Pork efter anvisningen på emballagen.
- Skær tomaterne i tern.
- Fjern skal og sten fra avocadoen og skær den i tern.
- Snit rødløg og chilien fint og hak evt. de friske koriander groft.
- Vend alle ingredienserne sammen.
- Trevl Pulled Pork med 2 gafler og anret i tacoskallerne sammen med tomatsalaten og servér med creme fraiche.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt