Nemme pulled pork tacos med avocado og frisk grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nemme pulled pork tacos med avocado og frisk grønt

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pskke Tulip Pulled Pork
  • 12 tacoskaller
  • 4 tomater
  • 1 avocado
  • 1 rødløg
  • 1 lime
  • 1 frisk chilipeber
  • 2 dl creme fraiche
Print opskrift

Saftigt og mørt pulled pork i sprøde tacoskaller med tilbehør

Vi elsker et godt mexicansk inspireret måltid med masser af ingredienser og farver, men der er nu noget over en helt enkel taco-servering.

Tacos serveres med al mulig topping, men de sprøde skaller smager ekstra godt med en saftig og kraftfuld pulled pork. Den intense smag fra det langtidstilberedte kød komplementeres af friske smage fra avocado, rødløg og lime – og bliver endnu lækre med en lille top af creme fraiche.

I opskriften bruger vi Tulip Pulled Pork, og derfor er det eneste, du skal forberede, grøntsagerne. Du kan også sagtens lave denne opskrift med en rest pulled pork fra aftenen før. Hvis du har tid, kan du kaste dig ud i at lave din egen pulled pork.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tilbered Pulled Pork efter anvisningen på emballagen.
  2. Skær tomaterne i tern.
  3. Fjern skal og sten fra avocadoen, og skær den i tern.
  4. Snit rødløg og chilien fint, og hak evt. de friske koriander groft.
  5. Vend alle ingredienserne sammen.
  6. Trevl pulled pork med 2 gafler. Anret i tacoskallerne sammen med tomatsalaten, og servér med creme fraiche.
  7. Velbekomme!

 


Tips

Mere mexicansk inspireret mad

Pulled pork tacos er blot én måde at servere tacos på. Fordi de er så nemme og alsidige at lave, kan du tilføje alt, hvad du vil, for at få dem til at smage anderledes gang på gang.

Du kan også prøve at tilføje pulled pork i en anden ret fra det mexicanske køkken; nemlig i nachos. De sprøde chips smager fantastisk med pulled pork, ost og guacamole.

Få opskriften på nachos med pulled pork

 

Andre opskrifter med pulled pork

Pulled pork er blevet et kæmpe hit over de seneste år. Det skyldtes bl.a., at man kan bruge det møre kød i mange forskellige typer af måltider fra mange forskellige steder i verden.

Har du en rest tilovers, kan du eksempelvis lave pulled pork burgere eller blande det i en pastasalat til madpakken. Uanset hvordan du bruger kødet, er du sikker på, at du får et måltid med masser af smag!

Se alle opskrifter med pulled pork

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt