

Thaisuppemed Pulled Pork
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g Tulip Pulled Pork
- 1 løg
- 1 frisk chilipeber
- 1 æble
- 2,5 spsk. karrypulver
- 1 l hønsebouillon
- 1 spsk. sesamolie
- 1,5 dåse kokosmælk
- ½ tsk. riseddike
- 1 spidskål
- 50 g bønnespirer
Sådan tilbereder du retten
Pulled Pork skal tilberedes efter anvisningen på emballagen.
THAISUPPE
- Pil og hak løg og chili.
- Skræl æblet og fjern kernehuset, skær det i mindre tern.
- Rist chili, løg og æblet, sammen med karrypulver. Tilsæt hønsebouillon.
- Smag suppen til med sesamolie, kokosmælk og riseddike.
- Skær spidskål i grove stykker.
- Servér suppen med pulled pork, spidskål og pynt med bønnespirer.