
Thaisuppemed Pulled Pork
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g Tulip Pulled Pork
- 1 løg
- 1 frisk chilipeber
- 1 æble
- 2,5 spsk. karrypulver
- 1 l hønsebouillon
- 1 spsk. sesamolie
- 1,5 dåse kokosmælk
- ½ tsk. riseddike
- 1 spidskål
- 50 g bønnespirer
Sådan tilbereder du retten
Pulled Pork skal tilberedes efter anvisningen på emballagen.
THAISUPPE
- Pil og hak løg og chili.
- Skræl æblet og fjern kernehuset, skær det i mindre tern.
- Rist chili, løg og æblet, sammen med karrypulver. Tilsæt hønsebouillon.
- Smag suppen til med sesamolie, kokosmælk og riseddike.
- Skær spidskål i grove stykker.
- Servér suppen med pulled pork, spidskål og pynt med bønnespirer.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt