Thaisuppemed Pulled Pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Thaisuppemed Pulled Pork

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Tulip Pulled Pork
  • 1 løg
  • 1 frisk chilipeber
  • 1 æble
  • 2,5 spsk. karrypulver
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1,5 dåse kokosmælk
  • 0,5 tsk. riseddike
  • 1 spidskål
  • 50 g bønnespirer
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.

Pil og hak løg og chili. Skræl æble og fjern kernehuset, skær det i mindre tern.

Rist chili, løg og æble, sammen med karrypulver. Tilsæt hønsebouillon.

Smag suppen til med sesamolie, kokosmælk og riseddike.

Skær spidskål i grove stykker.

Servér suppen med pulled pork, spidskål og pynt med bønnespirer.